Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nincs is ebben az országban...

Nincs is ebben az országban szegénység?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 11. 15:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Júj ez nekem nagyon morbid...Ha lenne pénzem rá sem venném meg. De nincs is rá pénzem.

Egy ilyen hirdetésből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. A legtöbb embernek, családnak nincs ilyenre pénze.

2012. dec. 11. 15:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeket üzletek veszik próba babának, vagy fotózáshoz viszik, vagy védőnők, iskolák oktatni
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hogy függ össze a kérdés és a kép

magánvélemény: ez a baba undorító

4/20 A kérdező kommentje:
a lap alján lévő hozzászólásokat is olvassátok!
2012. dec. 11. 15:34
 5/20 anonim ***** válasza:
19%
Mi van?
2012. dec. 11. 15:34
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ez nagyon bizarr. Nem tudom elképzelni, ki rendel ilyet. Gyönyörű munka, de akkor is.
2012. dec. 11. 15:37
 7/20 anonim ***** válasza:

2-es, így már tényleg érthető, igazad lehet.

De nem értem, miért ilyen oldalon hirdet, én mint bolttulajdonos, biztos nem itt keresgélnék próbababát.

2012. dec. 11. 15:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Ezket biztos nem proba babának veszik.
2012. dec. 11. 15:40
 9/20 anonim ***** válasza:
77%

74 ezer forint!!!!!!????

A szállítást olvastam először, hogy oda van írva: 1100 ft, mondom: annyiért még meg is éri.

A szegénységről pedig...

Az ex párom barátai mind jómódúak voltak, kivétel nélkül, mérnökök, versenyszférában dolgozók, pénzügyesek, szóval volt pénzük, nem is kevés.

Viszont, komolyan mondom, de mást nem hallottam tőlük, mint, hogy mennyire kevés a pénz, nem telik új I-phone-ra, nincs pénz nyaralásra, sírtak-ríttak vég nélkül.

Az állandó panaszkodás ment, szidták a kormányt, pedig ők is, a párjuk is jól keresett.

A szegénység relatív.

Vannak az országban nagyon szegény emberek sajnos, de vannak olyanok is, akik szegénynek érzik magukat, mert évente csak 1-szer mennek külföldre nyaralni, és nem kétszer.

Sokan csak divatból panaszkodnak.

Csak meg kell nézni, hogy mit össze-vásárolnak az emberek a hipermarketekben.

Csupa fölösleges dolog...

Mint ez a baba is például.

2012. dec. 11. 15:45
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó ez a baba...nem tudom és nem is értem, ki veszi teljesen olyan mintha egy igazi lenne nekem morbid és furcsa....az jut eszembe róla amit a spektrumon vagy nem is tudom hol láttam hogy nem lehetett gyereke a nőnek és ilyen babát "nevelgetett" mindenki azt hitte ha boltba ment meg ilyesmi (nyilván nem a közvetlen környezete) hogy ÉLŐ IGAZI baba...juj.
2012. dec. 11. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!