Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most pontosan mennyibe kerül...

Most pontosan mennyibe kerül az abortusz?

Figyelt kérdés
Barátnőm megy abortuszra, és segitenék neki amyahilag, ee nem tudom mennyibe kerül. Férje váratlanul elhagyta egy nőért és most kiderült spirál melett mégis terhes lett . Vam egy 3 és egy 4 éves.kislánya, egyedül nem menni neki...
2012. dec. 9. 15:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
*** lehetőséget kapna egy jobb életre, hát majd kiderül hogy alkul, én mindenbem támigatom bárhogy jön
2012. dec. 10. 09:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Na ez így már sokkal szebben hangzik! Azt hittem hirtelen, hogy Neked még nincs gyereked, hogy ilyet mondasz ... De ha van, nyilván átérzed! Nekem is van gyermekem, egy 15 hónapos és sosem vigasztalna az, hogy mert nem érez semmit ... :( De egyébként megértelek mindkettőtöket! Egyébként szerintem (ahogy a szavaidból kiveszem) a barátnődet biztosan nagyon tönkretenné lelkileg az abortusz...Nem tudom ebben az esetben mi lenne a helyes megoldás. Minden esetre sok sikert és kitartást! Te pedig egy nagyon jó barátnő vagy! :)
2012. dec. 10. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha most ennyire mardossa a lelkiismeret, az jelent valamit. Szíve mélyén azt érzi, h esélyt kellene adnia ennek az életnek is. Baromi nehéz lehet neki az biztos, de nem biztos, h az a legjobb megoldás, ami anyagilag tűnik jobbnak. Remélem úgy dönt a barátnőd, h ne kelljen egész életében bánnia!! Sok erőt kívánok!!
2012. dec. 11. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:
miert nem koltoztok ossze a baratnoddel? olcsobb lenne a rezsi es segithetnetek egymast mindenben mint ket testver vigyazhatnatok egymas gyerekeire stb.
2012. dec. 12. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!