Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről? Én...

Mi a véleményetek erről? Én abszolút egyetértek!

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 9. 00:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A másik kedvencem, amikor lefotózzák a gyereket és versenyeztetik a fotóikat.

'Szavazz ránk és egy kisgyereknek szerzel vele örömet!' A gyerek azt se tudja, mi van.

-____________________________________________________-

2012. dec. 9. 01:03
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Nem lehet, hogy azért hárítasz, mert neked nincs és tudat alatt irigy vagy?
2012. dec. 9. 05:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem teljesen igaz. inkább úgy mondanám nem MINDENKIT.

Pl nagyszülöket, közeli barátokat hasonló koru gyerekes anyákat bizony érdekli.

Legalább is engem érdekel.

2 kisgyerekem van. egyik nap rágóta nem látott gyermektelen barátnömmel találkoztam egyedül és iszonyatos örömbe voltam hogy végre gyermektelennel beszélhetek normál dolgokról, de öt meg annyira a gyerekek érdekelték, már mondtam neki hogy nem akarok annyit beszélni roluk, söt semmit, mert végre normális emberi lénnyel beszélhetek, és nem kötelezö gyerek téma.

2012. dec. 9. 07:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én például a nagyszülők kérésére töltöm fel a képeket a nagyszülőknek Messze laknak,ritkán látják Valamint azon ismerőseimmel,akiknek hasonló korú gyermeke van,nagyon örülünk egymás babáinak,és szeretjük nézegetni a fényképeket. Természetesen nem minden nap,és nem csak a gyermekemről töltök fel képeket.
2012. dec. 9. 09:20
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Azt azért én sem mondanám, hogy senkit nem érdekel. A családomat és közeli barátaimat biztosan érdekli.

Egy kicsit mindkét oldallal egyet értek. Ha nem érdekel és idegesít, akkor hide-old a post-ot, esetleg unfriend-eld az illetőt fb-n és nem kapsz több idegesítő képet a gyerekről. Másik oldal pedig hogy van egy bizonyos arany középút, ami sokaknak máshol van.

Én személy szerint még egy képet sem tettem fel fb-re. Számomra ez az oldal nem biztonságos, a mindenféle biztonsági beállítások ellenére sem és nem akarom hogy a fiamat olyanok is nézegessék, akikről nem is tudok, akiket nem is ismerek. Ezért én csak emailben szoktam küldeni képeket közeli családnak és barátoknak, akikről tudom hogy tényleg örülnek ha láthatják a képeket.

2012. dec. 9. 09:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem irigykedem rájuk. :)

Szimplán csak idegesít a napi alsó hangon 5 post, hogy szavazzak a legszebb hasú mamára, meg likeoljam a gyereke képét, alsó hangon 5 albumot b*sz ki naponta, körleveleket küldözget és hagy ne soroljam. Az 1-2 kép az oké, na de telespammelni az ismerősök üzenőfalát?!

2012. dec. 9. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Kedves kérdezö, hát én nem vagyok nagy zsenije a facebooknak sokmindent nem értek rajta, de azt még én is megtaláltam, hogy hogyan kell ismeröseim képeit, postjait like-t letíltani. Aki nem érdekel azt letíltom és ennyi.
2012. dec. 9. 13:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Az emberrel nincs gondom, csak az elcseszett közléskényszerével és azzal, hogy azt hiszi, engem ez érdekel.
2012. dec. 9. 15:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Nézd,egy anyának a gyermeke a legszebb,végtelenül büszke rá,ezért sokszor nem tudja visszafogni magát,minden megörökített pillanatot szeretne megosztani,mert büszke. engem nem zavarnak mások képei a gyermekeiről,ha meg nem akarok,nem szavazok.Ha nem érdekel,nem nézem meg...nem tudom miért kell ebből akkora ügyet csinálni,nyilván nem személy szerint Neked töltik fel a fotókat,hanem azoknak akiket érdekel.egyébként be tudod állítani azt is,hogy adott embertől pl.csak a felkéréseket v csak a fényképeket tiltod le,mármint,h.az idővonaladra kitegye.ha meg érdekel megnézed az adatlapján.nem bonyolult.
2012. dec. 9. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenki van így. Nekem van gyerekem, néha én is kirakom a képeit a facebook-on, és mások gyerekeit is szívesen megnézem, mert aranyosak. Ne általánosítsunk! Egy normális felnőtt, akinek van gyereke, nem problémázik ilyesmin.
2012. dec. 10. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!