Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más nagyi is megsértődik, ha...

Más nagyi is megsértődik, ha szenteste csak a szűk család (apa, anya, baba) szeretne együtt lenni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 09:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi sajnos nem lehetünk 3masban szenteste, mert a férjemnek olyan a munkája, hogy minden 3. nap menni kell. Anyósomékhoz is megyünk karácsonykor meg anyukámékhoz is. Egy napra nem tudjuk tenni őket, így vagy az van, hogy a férjem épp dolgozik szenteste, vagy az van, hogy valamelyik mamához megyünk.

Első évben egyébként anyósom 27-ére csúszott és borzasztó sértődés lett belőle...

2012. dec. 7. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:

De meg milyen sertödes volt, hogy 24-en szeretnenk csak 4-en itthon lenni, mi sem megyünk es ide se jöjjön senki.

Mert 25-26-an dolgozunk egesz nap a ferjemmel, igy akkor nagyszülökkel lehetnek a gyerekek es ott is alszanak. Eddig en nem dolgoztam karacsonykor, de mostmar sajnos nem takarozhatok a fönöknek azzal, hogy kicsik a gyerekek. Örülhetek, hogy az elmult 5 evben nem dolgoztam...

De anyosnak meg igy sem jo... Igy is megy a hiszti... Abbol meg külön sertödes volt, hogy miert az en szüleimnel lennenek a gyerekek 25-en es csak utana nala... Ugyhogy csereltünk, szerencsere anyu megerti.

2012. dec. 7. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó én anyósom is pont ilyen! 24-én nála kell lenni, 25-én nála kell lenni, aztán 26-án van olyan kedves, h megengedi, h a szüleimhez menjünk.
2012. dec. 7. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Nalunk is igy volt, de iden egy hatalmas veszekedes közepette közöltük mindenkivel, hogy mivel mi a ferjemmel csak 24-en leszünk itthon, 25-26-an 11-ejfelig melozunk, ugyhogy csend van mindenkinek.... Igy lesznek a kicsik 25-en anyosnal es ott is alszanak es 26-an majd anyunal aztan majd 27-en megint együtt leszünk egy kicsit.
2012. dec. 7. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem. 25-én megyünk a nagyikhoz 24.,26. otthon vagyunk.
2012. dec. 23. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!