Beteg a gyereked, ugye?
Mit szolnàtok ha a szomszéd mindennap feltenné ezt a kérdést?
A gyerek nem beteg,de 5 honapos nem tud beszélni,természetesen(?)sir ha valami baja van,àlmos,éhes nyügös stb.
Vagy tényleg csak a beteg baba sir?
A szomszedodnak meg nem volt gyereke, ugye?
Vagy ha volt, akkor valamit nagyon rosszul csinalt, esetleg elfelejtette a dolgokat.
Az en fiam meg nem volt beteg, most lesz kilenc honapos es nem siros tipusu baba, ezalatt azt ertem, hogy nem sokat sir. De azert sir. Foleg estenkent, amikor mar faradt, kezd ehes lenni, kicsit nyugos es en elindulok, hogy osszerakjam a vacsijat, megengedjem a furdovizet. Ha itthon van a ferjem, akkor nincs siras, mert o lekoti, ha nincs itthon, akkor a babam maszik utanam a lakasban mindenhova es idonkent razendit teljes erobol.
En idonkent nem is banom, mert megfigyeltem, hogyha siras nelkul probalom lefektetni, akkor nagyon nehezen alszik el (gondolom amiatt, mert meg nem igazan almos es koran kezdtem el az esti muveletet), ha siras utan furdetem, etetem, akkor mar a cumisuvegen alomba zuhan es alszik reggelig.
De mostanaban mar oltozes kozben is nyavog, nem sir, nem folyik a konnye, csak kiabal.
Ez mindenkinek termeszetes jelenseg, akinek gyereke volt, nem mi csinaljuk rosszul.
(Ettol fuggetlenul az en fenti szomszedom is allitott mar meg, hogy van-e valami baja a babamnak, mert hallja, hogy estenkent sirni szokott, de o kedvesen kerdezte, en pedig mosolyogva magyaraztam el, hogyan mukodik ez a dolog a babaknal, ugyanis egy 23 eves szingli sracrol van szo, normalis, hogy o a gyereksirasrol rosszat gondol.)
Nagy hülye a szomszéd. Mi az hogy ugye???? arra vár hogy igen? Beteg legyen a gyereked. Na szép. Ha minden sírás mögött betegség állna egy anya sem lakna otthon a gyerekével, mert folyton tömnék a korházat.
Az én lányom 15 hósan nem volt még beteg, de vannak kisebb bajai. Azért meg nem bőg. Egyszer volt náthás, de ha bőgni támadt kedve akkor, nos kishiánt megfult a levegőtlenségtől a dugult orra miatt így leszokott a felesleges sírásról. Ja és el ne felejtsem 3 hónapos korától már tudott hisztizni. És ez nem vicc. Na ki a beteg akkor?
24 oràn keresztül gyermekemmel vagyok,most is itt van mellettem a babakocsiba.
De sajnos az enyém siros.
Ha eszik,akkor azért mert àlmos,ha àlmos azért mert éhes is.
Ha nem àlmos,nem éhes, a tele pelus miatt,ha az is rendbe van akkor egyszerüen unatkozik.
Mindig sir,persze nem megàllàs nélkül.
Köszönöm a vàlaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!