Kisgyerekes szülők, van hiteletek?
Lakáshitel még 15 év(40.000)
Autóhitel még fél év (25.000)
Lakáshitel (25-30 ezer között szokott lenni) még 7 évig.
Autóhitel (13 ezer)még másfél évig.
Mamámnak (5 ezer) ez még egy évig.
Lehetne többet is adni mamámnak, de így félre is tudnunk rakni pár ezer ft-ot havonta, aminek hála ha nagyon akarnánk már ki tudnánk fizetni egybe is a fent álló tartozást neki (még 60 ezer ft van hátra).
(zárójeles hozzáfűzésem van: nem értem, hogy mi nem hasznos úgy általában a válaszokban. emellett azt sem, hogy a többihez viszonyítva az enyém miért még kevésbé hasznos. Mert, hogy én vagyok az egyetlen akinek 0%-os a válasza. egyébként már rég le...om, mert nem engem minősít, de érteni akkor sem értem.
1. voltam)
2 gyerünk van
Van lakáshitelünk, havi 87 ezer még 14 évig. Igen tudjuk fizetni és félre tenni is tudunk havi 30 ezer megy egy biztosításba.
Mi még baba előtt vettük fel a hitelt és igyekeztünk olyan feltéteket teremteni, hogy ha törik ha szakad ne legyen gond. Nem is volt eddig, pedig volt, hogy a férjem 3 hónapig meló nélkül volt, de abból is kilábaltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!