Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért maradt el és miért...

Miért maradt el és miért voltak terhességre utaló jeleim ha most megjött?

Figyelt kérdés
Szeptember végén volt meg utoljára, azóta egyszer kimaradt!Volt hányingerem, feszülés, has keményedés is picit, mintha terhes lennék ráadásul ezt fokozva egy pozítív és egy negatív tesztem is, ma viszont meg jött! Ez mitől lehetséges?? Nem is voltam terhes? Vagy mi van most?
2012. dec. 2. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Spontán vetélés.
2012. dec. 2. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Volt már spontán vetélésem,állítólag! Akkor ismét el kell mennem orvoshoz?? Akkor nagyon véreztem most pedig csak menstruációs, sőt még kevés is a megszokottnál!Ha elmegyek az orvoshoz ismét csak egy erre elegendő gyógyszert kapok vagy esetleg lesz valami orvosi beavatkozás is?
2012. dec. 2. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiürült a méhed, akkor nem kell műtét. Mindenképp menj dokihoz, az is lehet, hogy megmaradt a baba.
2012. dec. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!