Ti megengednétek a gyereketeknek?
13/13
Este 9-10 kor én nem hívnék be senkit, sem haver, sem barátnőt, mert egy intelligens jól nevelt gyerek tudja, hogy olyankor nem illik senkihez menni. Az otthon meg nem átjáróház.
A ház előtt én sem örülnék neki. Az összes szomszéd azon röhög... :) na igaz, nekik is kell egy kis mulatság. Én inkább azt mondanám, hogy vagy bejön a szobádba a srác, vagy menjetek el sétálni, de ne a ház előtt legyetek.
34/N
október 30-án áthívtam egy barátnőmet, persze előtte anyut megkérdeztem hogy itt aludhat-e, azt mondta igen.
mikor meg itt volt a barátnőm hajnal 1kor szabályosan üvöltött, hogy ő ezt nem engedte meg és hogy takarodjon el a "házából"... persze a barátnőm nem ment haza mert ilyenkor már otthon náluk mindenki aludt, busz sem volt. másnap mikor elment anyu azt mondta: "ha mégegyszer meglátom ezt a lányt a házamban akkor megverem. ide senkit nem hozhatsz. ez az én házam. majd ha lesz neked is, oda cipelheted. ide nem."
Uu... Anyádnak szar gyerekkora lehetett.
Én megengedném, bár inkább menjetek el valami szórakozóhelyre vagy kávézóba, ha már be nem mehettek. A ház előtt a hidegben nem lehet olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!