Bébiőrt meddig használtatok? Miért döntöttetek úgy, hogy már nem kell?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 12:50
1/5 anonim válasza:
2 éves múlt, még mindig használjuk. Nagyon mélyen alszom, ezen tuti meghallom, ha nyöszörög, felébredt.
2/5 anonim válasza:
Vettem, de végül nem használtuk. A szomszéd szobában alszik a lányunk és meghallom, ha felébred. És legalább nem riadok fel rá, csak felébredek. A bébiőrre mindig felriadtam, utáltam.
3/5 anonim válasza:
Eleinte nagyon szerettem,de fogyasztja az elemet rendesen . Így elraktam!Kb. egy fèl èvig használtuk!
4/5 anonim válasza:
A bébiőrt én most is használom, 3 éves a fiam. Hőmérőként funkcionál nálunk!:D
Bébiőr funkciójában akkor használjuk, ha este lenn vagyok a földszinten vagy nyáron még az udvaron vagyunk, mikor már a gyerek alszik.
A légzésfigyelő részét olyan 8-10 hónapos koráig használtuk.
5/5 A kérdező kommentje:
Éjszaka én is azért hagyom bekapcsolva, mert látom rajta, hány fok van. :)
Kertes házban lakunk, és este pl kutyát kell etetni, meg ilyenek. Na meg egyedül nevelem, fürdésnél is viszem magammal. Csak már több ismerős kérdezte, meddig használjuk, mert megvennék. De akkor még nem lesz eladó egy ideig. :)
2012. dec. 3. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!