5 honapos babàknak van màr fogacskàja?
Az enyém betöltöte az 5 honapot,nincs egyfoga se,nem tud még felülni,csak kinyomja magàt,és csak hàtrol hasra tud fordulni.
Levagyok maradva?
Szia!
Szerintem nincs lemaradva.Van olyan ismerősöm akinek már 9 hónapos a babája,és nincs még foga.Majd lesz!És hidd el mindent meg fog tudni csinálni előbb-utóbb.
Ne aggódj! 5 hónaposan a legtöbb babának nincs foga. Persze van aki foggal születik, vagy akinek 2-3 hónaposan már foga van (ismerek ilyen babát), de igazából teljesen mindegy, hogy mikor jön ki a foga. Én is sokat paráztam, az én fiamnak 13 hónaposan jött ki az első foga és én sem tudtam már mit tegyek hogy legyen neki foga. Aztán kijött. Egyszerre kettő is. Aztán 1 hónap mulva felül egyszerre négy, aztán alul megint kettő egyszerre, aztán most (22 hónapos) egyszerre jött ki a négy rágófoga.
A mozgással sincs lemaradva, ezek mind jók amiket csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!