Ad még valai hagyományos nevet a gyerekének?
Figyelt kérdés
Névválasztás előtt állunk és a mai divatos neveket el sem tudom képzelni a gyerekemnek. Cikinek számít megszokott nevet adni?2012. nov. 29. 14:36
31/33 anonim válasza:
Az én gyerekeim:
Edit és Fruzsina (5.5 évesek)
Teréz(4 éves)
Lídia(2 éves)
Sámuel (5 hónapos)
10 hetes kismama vagyok,az Ő neve Ilma vagy Koppány lesz, ha sikerül még a férjemmel megszerettetnem
32/33 anonim válasza:
Már válaszoltam korábban, csak a kedves utolsó válaszolónak szeretném elismerésem küldeni ! :) - minden gyerkőc tervezett volt? mennyi idősek vagytok? ritka manapság már az ilyen nagy család :)
33/33 anonim válasza:
Köszünüm az elismerést, jólesik pozitív visszajelzést kapni - mégha csak így ismeretlenül is, de tényleg jólesik. Egyik gyereket sem terveztük, én 30 éves vagyok, férjem 42. Sajnos egyszer eljön az az idő, amikor nekünk is meg kell állni, úgy néz ki ez a 6. baba után meg kell, hogy történjen. Sajnálni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!