Ad még valai hagyományos nevet a gyerekének?
Nekem nagy kedvencem az András (és páromnak is), így ha fiunk lesz, akkor így fogják hívni. Lány névből nekem a Tímea a kedvencem, ez se az a nagyon modern.
Amitől engem ráz ki a hideg: Jennifer, Jessica, Charlotte, Cintia, és mindez magyarosan, úgy még rosszabb... brrr...
ha kisfiunk lenne, akkor az apukája után kapta volna a László nevet (Lackó, Laca pl ami tetszik a becenevek közül, de mondjuk a Lacikától borsódzik a hátam... nem tudom miért, pedig van ismerősöm, akit így hívunk, de a kisfiamnak nem tudnám a Lacikát elképzelni)
viszont hamarosan kislányunk fog születni, ő a Lilien nevet kapja. nekem a Lili nagyon megtetszett, de ezt így túl rövidnek éreztem, szóval Lilien lesz.
én szeretem a régi neveket, a Gizella nagyon tetszik, de a Gizi már nem. napestig sorolhatnám a régebbi neveket amik tetszenek, de ezt most inkább hagyom :)
Fiam van, Szabolcs a neve.
Ha lány lett volna, akkor Zsófia lett volna.
Kisfiunkat Lászlónak hívják (Lacika, Lackó), az Apukája után.
Ha kislány lett volna, akkor Panna lenne, mert az tetszett mindkettőnknek.
Kifiam neve Örs. :)
Nekem nagyon tetszik- bár ez a név nem minden vezetéknévhez passzol, a mienkkel nagyon jól hangzik. Szép régi név, de nem valami divatos. :)
Ha lány lett volna, Zsófi lett volna. :))
Én az ilyen külfödlies Jessica-Rihanna meg ilyen neveket nem szeretem- olyan idegen egy Szabó, vagy Tóth vezetéknévvel.. inkább vicces, mint különleges.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!