Ki vigyáz a gyerekre? Többi lent.
egyedul nevelem a gyermekem.Óvodás lett.Nagyszülők dolgoznak.Ha beteg, nekem nagyon körulményes megoldani, hogy ne menjek dolgozni.Egyszer egyszer még biztos belefér, de sajnos a picik elég gyakran kapják el a betegségeket..
Hol találok megbizható embert, aki vigyáz rá?Önkormányzat?
Aki hasonlo helyzetben van, mint én , igénybe veszi?
"Napi 500 Ft és elmentek mellette? Az igen. "
És érdekességként hozzátenném, hogy akik elmentek mellette, az egy orvos házaspár volt!Az első személyes találkozóra eljöttek a csili-vili drága kocsijukkal, puccparádéban, hozták a beteg, járni, beszélni alig tudó totál retardált mamát, mamit nercbundában,kalapban, akire vigyázni kellett volna és hát nálunk akartak találkozni, "hogy nekünk kényelmesebb legyen", de valójában nyilván azért, hogy felmérjék a terepet.Nos, mi tömbházban lakunk, nem kacsalábon forgó villában,viszont anyámnak egészségügyi végzettsége van, tehát ettől függetlenül nyugodtan rábízhatták volna az öregasszonyt és ráadásul nevetségesen keveset kért érte.De mikor mondta, hogy 500/nap lenne, látványosan megdöbbentek, még mondták is, hogy úgy tudták, a családsegítő ingyen közvetít gondozókat.Végül inkább beadták valami otthonba , vagy elfekvőbe a mamát.Így élnek a"jobbak" szánalom!
Ha Budapesti vagy még én is eltudnám vállani 300/óráért :)
Csak most jelenleg az is közre játszik, hogy várok egy telefont, ami megmondja h felvettek e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!