Ki vigyáz a gyerekre? Többi lent.
egyedul nevelem a gyermekem.Óvodás lett.Nagyszülők dolgoznak.Ha beteg, nekem nagyon körulményes megoldani, hogy ne menjek dolgozni.Egyszer egyszer még biztos belefér, de sajnos a picik elég gyakran kapják el a betegségeket..
Hol találok megbizható embert, aki vigyáz rá?Önkormányzat?
Aki hasonlo helyzetben van, mint én , igénybe veszi?
Én meg pont unokát keresek...
De ha Pesten élsz, nem megoldott, mert én egy eldugott kis faluban..
De kár....:(((
nem is mondtam, h ingyen szeretném...-.-
De amugy miért ne lenne ilyen az önkormányzatnál?!
kb. 500/óra a díja a vigyázásnak..
Nincs ilyen az önkormányzatnál.A családsegítőnél vannak, akik bejelentik magukat, hogy valamiféle alkalmi munkákat vállalnának és legyenek szívesek őket ajánlani.Tehát családsegítőben lehet, hogy tudnak neked bébiszittert ajánlani, de az sem ingyen fogja csinálni.
Például mi is beadtuk a családsegítőnek, hogy mit tudnánk elvállalni, pl idős gondozás, aztán több család is elkérte a címünket, jöttek érdeklődni, mert azt hitték, amit a családsegítő ajánl az ingyen van.A kutya fülét!Persze mikor kiderült, hogy fizetni kellene érte valamennyit, akkor odébb álltak, pedig baromi olcsón vállaltuk volna, idős gondozás, napi 500 Ft!Ez nevetséges összeg.Nagyon fel tud húzni az ilyen.
Napi 500 Ft és elmentek mellette? Az igen.
Az Önkormányzat nem fog vigyázni rá. Fogadnod kell egy babysittert.
Biztos , h van, mert amikor még nem volt biztos, h májusban beveszik e a bölcsibe, felajánlották ezt a lehetoséget !
csak gondoltam kérdezek itt, h biztosabb legyek benne, esetleg tapasztalatért, mert ugye most más a helyzet, betegség esetén kellene..
De majd felhivom oket igen.és tudom, h nem ingyenes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!