Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős korig igényli egy...

Mennyi idős korig igényli egy gyerek a Mikulás csomagot?

Figyelt kérdés
Az unokaöcsém januárban lesz 12 éves. Amikor vásároltam a csomagokhoz, egyértelmű volt, igy neki is csinálok. De mennyi idős korig értékeli egy gyerek?
2012. nov. 27. 20:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igazából nem tudom, hogy mondjuk 13-14 évesen nem érzi-e már cikinek?

Mondjuk én 26 vagyok, és nagyon örülnék, ha kapnék még csomagot Mikulásra. :)

2012. nov. 27. 21:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

25 évesek vagyunk a férjemmel,és mi is kapunk a szüleinktől,sőt a 30 éves sógorom is...

Mai napig értékeljük:)

2012. nov. 27. 21:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

kapok a szülőktől, párom anyukájától, és mi is szoktunk adni, igaz, hogy csak egy jelképes csokimikit, de jól esik mindannyiunknak a gesztus.

öcsém 12 éves, neki inkább valami hasznosabbat szoktunk venni, pl sapkát, kesztyűt (főleg mert az fogyó eszköz). rokonoktól úgyis megkapja a csoki adagját :)

2012. nov. 27. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én még 25 felett is szoktam kapni.

Erre nincs korhatár, a gyerek a csokinak és az ajándéknak örül, a felnőtt pedig a gesztusnak, a figyelmességnek.

2012. nov. 27. 23:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem láttam olyan gyereket, aki ne örülne egy zacskó csokinak, nasinak. :)

A felnőtt tesóim már nem csomagot kapnak, hanem Gombóc Artúr figurát. A kisfiam kap csak csomagot.

Életem egyik legszörnyűbb élménye az volt, amikor a nagymamám a két tesómnak adott 1-1 hatalmas csomagot, nekem meg csak annyit üzent, én azért nem kapok semmit, mert már majdnem asszony vagyok.

A felnőttek is értékelik a gesztust, egy pici figurának mindenki örül. Ha nagyobb lesz a gyerkőc, nem feltétlen kell már csomag, de egy jópofa figura, Celebration doboz biztos nyerő.

2012. nov. 28. 08:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia 23 éves vagyok,szüleim még kiskoromban elváltak,anyukám mindig gondol ránk és Mikulásra,Húsvétra kapunk csokit,nagyon jól esik,de apukám már elfelejtkezett rólam,és ha jön a Mikulás,és a Húsvét már nem gondolnak rám,sőt ha apukám testvére látogatóba jön még apa feleségének a két lányának is hoz csokit,meg az öcsémnek de nekem már nem.Nem az a bajom,hogy nem kapok csokit,szeretem persze,de inkább az bánt,hogy ennyire nem számítok már,Anyukám még gyereknapkor is gondol rám,mert hogy amíg az embernek vannak szülei gyerek,de apukám valahogy nem így van,oké,hogy van egy 1,5 éves fiam már,de attól még ugyanúgy a gyereke vagyok,hát ez van,mi azért meg ajándékozzuk egymást is a párommal,nem csak a fiunkat.
2012. nov. 28. 09:08
 17/21 A kérdező kommentje:

Ahogy olvastam a kommenteket, akkor jutott eszembe, hogy kb. 18 lehettem, amikor a nagynéném egyik évben közölte, hogy akkor idén nekem nincs már semmi. Előtte mindig egy tábla csoki volt, kicsi pénzzel. Nekem a csoki is elég lett volna, akkor nagyon rosszul esett a dolog. :(

Köszönöm a válaszokat, akkor még marad egy darabig a csomag, aztán ha nagyobb lesz, majd módosítok rajta. :)

2012. nov. 28. 09:34
 18/21 anonim ***** válasza:

Még mi is kapunk a szüleinktől Mikulásra (35 évesek vagyunk) apróságot és mi is veszünk.

A barátnőm gyerekei 18, 15 és 10 évesek, nekik is készítünk csomagot.

Sőt még a 8.-os osztályaim is igénylik, hogy tartsunk egy kis Mikulás bulit, rögtön megeszik a csomagból, ami ehető. :)

2012. nov. 28. 10:24
 19/21 anonim ***** válasza:
a férjem 31 én 27, de adunk egymásnak, a gyerekein 2 évesek, de én mindig szeretnék nekik adni, amíg tudok, felnőtt korukban is.
2012. nov. 28. 13:04
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A Mikulás az 50 évesen is mikulás lesz :-)
2012. nov. 28. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!