Mennyi idős korig igényli egy gyerek a Mikulás csomagot?
Köszönöm a válaszokat! Igazából nem tudom, hogy mondjuk 13-14 évesen nem érzi-e már cikinek?
Mondjuk én 26 vagyok, és nagyon örülnék, ha kapnék még csomagot Mikulásra. :)
25 évesek vagyunk a férjemmel,és mi is kapunk a szüleinktől,sőt a 30 éves sógorom is...
Mai napig értékeljük:)
kapok a szülőktől, párom anyukájától, és mi is szoktunk adni, igaz, hogy csak egy jelképes csokimikit, de jól esik mindannyiunknak a gesztus.
öcsém 12 éves, neki inkább valami hasznosabbat szoktunk venni, pl sapkát, kesztyűt (főleg mert az fogyó eszköz). rokonoktól úgyis megkapja a csoki adagját :)
Én még 25 felett is szoktam kapni.
Erre nincs korhatár, a gyerek a csokinak és az ajándéknak örül, a felnőtt pedig a gesztusnak, a figyelmességnek.
Én még nem láttam olyan gyereket, aki ne örülne egy zacskó csokinak, nasinak. :)
A felnőtt tesóim már nem csomagot kapnak, hanem Gombóc Artúr figurát. A kisfiam kap csak csomagot.
Életem egyik legszörnyűbb élménye az volt, amikor a nagymamám a két tesómnak adott 1-1 hatalmas csomagot, nekem meg csak annyit üzent, én azért nem kapok semmit, mert már majdnem asszony vagyok.
A felnőttek is értékelik a gesztust, egy pici figurának mindenki örül. Ha nagyobb lesz a gyerkőc, nem feltétlen kell már csomag, de egy jópofa figura, Celebration doboz biztos nyerő.
Ahogy olvastam a kommenteket, akkor jutott eszembe, hogy kb. 18 lehettem, amikor a nagynéném egyik évben közölte, hogy akkor idén nekem nincs már semmi. Előtte mindig egy tábla csoki volt, kicsi pénzzel. Nekem a csoki is elég lett volna, akkor nagyon rosszul esett a dolog. :(
Köszönöm a válaszokat, akkor még marad egy darabig a csomag, aztán ha nagyobb lesz, majd módosítok rajta. :)
Még mi is kapunk a szüleinktől Mikulásra (35 évesek vagyunk) apróságot és mi is veszünk.
A barátnőm gyerekei 18, 15 és 10 évesek, nekik is készítünk csomagot.
Sőt még a 8.-os osztályaim is igénylik, hogy tartsunk egy kis Mikulás bulit, rögtön megeszik a csomagból, ami ehető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!