1 éves baba mellett műfenyő vagy igazi lesz/volt nálatok?
A "nagylányom tavaly 6hónapos volt, idén 18hónapos lesz, mi igazi fenyőt veszünk. Van egy kisfiam is, ő 3hónapos lesz, na neki még tökmindegy.. :)
Én már régesrég beszereztem volna egy műfenyőt (egyéb okok miatt is), de sajna a férjemnek karácsonykor ez a dilije.. Hogy igazi legyen..
Én vennék műfenyőt simán, de csakis valami szépet. Tudom, hogy a normálisabbak elég drágák, de utána hosszú évekig nem kell erre költeni.
Gyerekbarát, pénztárca-barát, és fenyőbarát! :)
Az igazi fenyőhöz csak annyit, tegnap előtt már észrevettem pl. a szentendrei úton óriási(nem túlozva!) hegyekben állnak a fenyők.
Aztán megtudtam(megbízható forrásból) hogy ezeket a fenyőket Dániából importálták, 2 hónappal ezelőtt kerültek kivágásra. A cég iszonyatos mennyiséggel készül az ünnepre, és Ők Bp., és környékén 90%-ban birtokolják a "piacot".
Figyeljetek a vásárlásnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!