A bilire való szoktatást hogy kezdjem el?

és tél van :):) egy napig csupsza fenékel járkált másnap már kapott gatyot is rá és megtanitottam lehuzni neki és nem szol hanem rohan a bilire ha kell neki (elsö vagyok)
lényeg állandoan jo meleg legyen a lakásba mert néha direkt leveszi a gytot és ugy szaladgál

Az én lányom télen lett szobatiszta.
Nálunk sosem volt ilyen, hogy a nap bizonyos szakában bilire ültettem. Lehet hogy valakinél ez beválik, de én ezt hülyeségnek tartom. Párszor megpróbáltuk a bilizést, majd szünet és utána újra. Aztán szerintem összeállt az agyában az egész, meglátta a bilit, egyszerűen ráült és belepisilt. És úgy megtetszett neki, hogy attól kezdve mindig. Így történt. Akkoriban már bugyipelust adtam rá, ha mégis lenne valami, akkor könnyű legyen levenni.
Nem adtam rá attól kezdve body-t, mert azt nehéz kikapcsolni, ha sietni kell. De úgy ráadhatod, hogy nem kapcsolod be, így is védi a derekát.
Nem ismerem az általad leírt bilit, de szerintem bármelyik jó. Nálunk a zenélő vált be.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!