Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A bilire való szoktatást hogy...

A bilire való szoktatást hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
Máshol olyan szépen le van írva, hogy "ha a gyerek érett rá" stb., stb., de nekem konkrét válaszok kellenek tapasztalt anyukáktól, akik télen kezdték el (mert-ne kezd el, ha kimentek megcsapja a hideg...), akiknek sikerült.Ilyenekre gondolok, hogy:hazajöttök a boltból és ráülteted, vagy reggel reggeli elött-után.Egy nap hányszor ülteted rá az elején.Bodyt adsz rá vagy trikót.Bocsánat ás köszönöm a válaszokat, csak jól szeretném csinálni.Ja, off Milyen a jó bili.Érdemes olyat venni, ami szivacsos tetejű és később jó lesz WC szűkítőnek és fellépőnek is (kombi :D).

2012. nov. 26. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Lányom 2 éves 3 hónapos üvöltött ha ráraktam bilire vagy szükitöre hétröl hétre probálkoztam és lássa csodát lassan egy hete nappalra nincs pelenka ráül maga a bilire söt alváshoz se kell csak éjszakára. ne eröltesd hétröl hétre probáld ráültetni vagy sikerül vagy nem nem te fogo eldönteni hanem ö maga szeretné e vagy sem ne eröltesd ne te akard ö meg ne mert abbol hiszti van
2012. nov. 26. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:

és tél van :):) egy napig csupsza fenékel járkált másnap már kapott gatyot is rá és megtanitottam lehuzni neki és nem szol hanem rohan a bilire ha kell neki (elsö vagyok)

lényeg állandoan jo meleg legyen a lakásba mert néha direkt leveszi a gytot és ugy szaladgál

2012. nov. 26. 10:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Már kérdezgetjük tőle, hogy hogy fogsz bilibe pisilni és legugol-pisil (pelusba).19 hónapos, gondoltam elkezdjük, de annyi minden van a neten.Sikerült a sok honlapnak bezavarni...Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 26. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom télen lett szobatiszta.

Nálunk sosem volt ilyen, hogy a nap bizonyos szakában bilire ültettem. Lehet hogy valakinél ez beválik, de én ezt hülyeségnek tartom. Párszor megpróbáltuk a bilizést, majd szünet és utána újra. Aztán szerintem összeállt az agyában az egész, meglátta a bilit, egyszerűen ráült és belepisilt. És úgy megtetszett neki, hogy attól kezdve mindig. Így történt. Akkoriban már bugyipelust adtam rá, ha mégis lenne valami, akkor könnyű legyen levenni.

Nem adtam rá attól kezdve body-t, mert azt nehéz kikapcsolni, ha sietni kell. De úgy ráadhatod, hogy nem kapcsolod be, így is védi a derekát.

Nem ismerem az általad leírt bilit, de szerintem bármelyik jó. Nálunk a zenélő vált be.

2012. nov. 26. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én két éves korban úgy kezdtem el, hogy esténként a fürdőszobában, mikor már le volt vetkőztetve, fürdés előtt ráültettem egy -két percre. Mondogattam neki, hogy pisiljen. Kb egy hét múlva pisilt bele először. Aztán egyre gyakrabban sikerült, végül már minden alkalommal. Ezután vettem le róla a pelenkát.
2012. nov. 26. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!