A GYED kérelmemet töltöm ki, de elakadtam?
Figyelt kérdés
Tgyást kaptam eddig.A folyósító szerv neve, gondolom a munkahelyem?Jól tudom?A munkáltatómtól jött olyan levél, hogy Fizetés nélküli szabadság kérelem gyermek gondozása céljából.A GYED,GYES-t már az OEP fizeti,jól tudom ezt is?2012. nov. 25. 16:08
1/6 anonim válasza:
Ha a munkáltatód tb kifizetőhely akkor tőlük kapod a gyedet is.Ha nem akkor az oep.De a munkáltatód is elintézheti a gyed kérelmet nekem is ők intézték.
2/6 anonim válasza:
1 vagyok.Fizetetlen szabadságot kell kérned a gyeed idejére,attól a naptól kezdve amikortól a tgyás nem jár már előreláthatólag addig amíg a gyedet kapod.
3/6 anonim válasza:
Egyébként a papíron amit küldenek minden hónapban azon rajta van a folyósító szerv neve.
4/6 A kérdező kommentje:
Tb kifizetőhely, csak küldtek 2 nyomtatványt, hogy töltsem ki,ezzel összezavartak :)Az egyik OEP-s nyomtatvány Igénybejelentés -Gyermekgondozási díjra.A másik a fizetetlen szabadságos.Azt tudom, hogy mikor járt le a Tgyásom, de a szabit meddig kérjem, azt nem tudom.A gyermekem 2 éves koráig?
2012. nov. 25. 16:37
5/6 anonim válasza:
Mennyi munkaviszonyod van?Ha mondjuk 1 év 3 hónap akkor annyi időre ha több mint két év akkor a bab 2 éves koráig.
6/6 A kérdező kommentje:
Majdnem 9 év.
2012. nov. 25. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!