Vásárolnál babaholmit még a teherbeesés előtt?
Én nem vettem elötte semmit, az első vásárlással is a 18.hétig vártunk, mibel akkor tudtuk meg, hogy kisfiúnk lesz. De hallottam már olyat, hogy valaki már az egész babakelengyét megveszi teherbeesés elött.:)
33hetes pocis
Én 1-2 könyvet vettem jó előre, évekig állt a polcon. Ruhaneműt nem vettem előre, csak kaptam néhányat, de azok is kivárták türelemmel a kisgazdi érkezését.
Babonákban nem hiszek, már a 3.-4. hónapban elkezdünk mindent kinézni és lassacskán beszerezni, mikor mit találtunk akciósan...
Biztosan nem!Míg állapotos voltam a kisfiammal,minden napom aggódásban telt és ebből kifolyólag nem szerettem volna magam -akár- az első hetekben sem körülvenni babaholmikkal.Nem babona,de mégis szörnyű lett volna,ha valami rossz történik én meg ott csücsülök a bébiruhák meg cumik között.Ezt mind "feltételes módban" írtam,szerencsére nem volt gond végül.
A következő babánál sem szeretném elkapkodni,ha esetleg szüksége lenne újabb dolgokra.
én a teherbeesés előtt, még jó 6 évvel, mikor még férjem sem volt férjként a láthatáron, turiból összeszedtem egy csomó plüssállatot (mindenfélét, hogy a gyerek majd ne csak kutyával meg macival találkozzon), néhány oktató játékot, pár csörgőt, meg néhány cumisüveget. A saját ruháimból el volt téve már vagy 15-20 éve néhány nagyon szép, ma is aktuális darab, még anyukám kötötte nekem annak idején (egyberuhácska, rózsaszín szvetter iszonyúan jó állapotban) és évekkel ezelőtt vettünk egy nagy kék törölközőt, amit a végén egyáltalán nem használtunk, szóval a babóé lesz az is.
Az előző terhességemnél anyósom hozott egy csomó babarucit, de közben elvetéltem, így azokat elraktam, a napokban vettem elő összeszámolni, hogy mi van benne
Én vettem.
Egyrészt babaosztályon dolgoztam hurrá akciók!), másrészt 5 évet vártunk, mire sikerült a baba (lombik). Én így vártam őt.
De csak apróságokat, pár ruhácskát, vagy ha a párommal megláttunk 1-2 jópofa könyvecskét, ilyeneket.A kelengyét csak félidőnél kezdtük beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!