Rászólnak a gyerekre?

Figyelt kérdés
Nektek hogy esik, ha valaki nem családtag (barát, ismerős) rászól a gyereketekre? Én nehezen viselem, volt belőle konfliktus is, sőt, legjobb barátnővel ezért nem beszélünk egy ideje (neki állt feljebb, amikor nehezményeztük).
2012. nov. 23. 13:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
Velem ilyen még nem történt, de én sem tűrném. Én vagyok az anyja, nekem kell nevelni. Tehát ha valakinek gondja van, az nekem mondja, és majd én intézkedem.
2012. nov. 23. 13:19
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

attól függ.

egyébként te vagy az anyukája neked kell résen lenni ha éppen ők úgy gondolják rossz fát tett a tűzre a gyerek és rá kell szólni..

2012. nov. 23. 13:20
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha a gyerek valami olyat csinált, amit nem szabad, semmi gond belőle.
2012. nov. 23. 13:21
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha a gyerek rosszat csinál,akkor nyugodtan szóljanak rá.
2012. nov. 23. 13:22
 5/16 A kérdező kommentje:

Apuka vagyok ;)

Elég jólnevelt (mi más?:) ) a gyerek rendkívül barátságos, illedelmes, hangosan köszön, tudja hogy kell viselkedni, 5 éves kislány.

Olyanokra gondolok, hogy felmászik a mászókára, egy olyan anyuka, aki nem engedi fel a sajátját, mert leeshet, rászól az enyémre is, hogy "gyere le onnan!", pedig ott vagyok.

Vagy nem játszik egy csoporttársával (egy elég "béna" gyerekkel), akkor rászól az anyja a lányomra, hogy "miért nem játszol vele?"

Egyébként én sem értem, hogy engedhetik meg az ilyet maguknak, én sosem szólok rá senkiére.

2012. nov. 23. 13:26
 6/16 krisztivan ***** válasza:
100%
Ha rosszat csinál akkor semmi gond,ha olyat csinál amit én engedek és ezért más szól akkor már a 2 évesemnek is van annyi esze,hogy figyelmen kivül hagyja.És mi így meg is oldottuk ezeket a dolgokat.Bár néha napján van amikor nem biztos a dolgában(a fiam) olyankor rámnéz én meg intek,hogy rendben van:-))
2012. nov. 23. 13:31
 7/16 A kérdező kommentje:

> Ha rosszat csinál akkor semmi gond,

pl. mit?

2012. nov. 23. 13:32
 8/16 krisztivan ***** válasza:
100%
tépi a virágokat,löki a mászókán a gyerekeket,el akarja venni más homokozós játékát.Azért van néhány dolog amit nem szabad,de mivel az én fiam,nem szoktam szem elől téveszteni hiszen én vagyok érte a felelős.De azért volt rá példa,hogy a játszón köpködtek!! az ovisok és nem szólt senki rájuk(csak én):-((
2012. nov. 23. 13:37
 9/16 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem egy gané,undorító dolog,ha valaki rászól a máséra .Én soha de soha nem tettem .De gondolhatod milyen fejem van ha az enyémre rászól valamelyik barom.
2012. nov. 23. 14:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha rosszat csinál oké, hogy rászólnak és én pont nem veszem észre. Pl a héten okmányirodában voltam a 2 évesemmel. Míg én a papírokat aláírogattam, nem tudtam annyira rá figyelni, mint amennyire kellett volna és persze őt minden más érdekelte, csak az nem hogy mellettem álljon. Elkezdte kapcsolgatni a villanyt a fényképezőfülkében, amit én nem láttam, mert a hátam mögött volt, és akkor az egyik ügyintéző rászólt. Nem vettem személyes sértésnek, mert igaza volt, olyant csinált, amit nem szabad, és én nem láttam.

De amiket Te írtál, hogy azért ne másszon a Te gyereked, mert a másik szülő veszélyesnek látja, ezt nem érzem jogosnak és megkérdezném, hogy ugyan miért ne mászhatna az enyém, ha itt állok mellette.

2012. nov. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!