Miért kell "állandóan" bántani az anyukákat?
Nem vagyok egy mimóza alkat, nem látok mindenben támadást, de egyszerűen ami ezen az oldalon folyik, az már nekem is sok(k). (Igen, ha nem tetszik, ne nézzem...)
Nem tudom láttátok-e az előző kérdést, ami törölve lett, de olyan szinten bicskanyitogató stílusban oltották egyesek az édesanyákat és a gyermekvállalást, hogy az már tényleg sértő.
Miért nem lehet magányügy, hogy akar-e valaki gyereket vagy nem? Vagy ha már mindenképpen világgá akarja kürtölni a véleményét, miért nem lehet kulturált formában?
Lehet én vagyok nagyravágyó, de olyan jó lenne, ah az emberek békességben tudnának egymás mellett élni, ahelyett, hogy ott rúgnak bele egymásba, ahol tudnak. Igen, értem én, hogy sok a stressz, rohanó a világ, na de ennyire miért kell elkorcsosulnia mindennek?
Bocsi, a kissé felesleges kérdésért, de ez most kikívánkozott belőlem. (Különben nem szoktam ilyeneken fenn akadni. :/ )
22:44-es, neked is igazad van.
További szép estét nektek!:)
Én végigolvastam, nem is figyeltem, hogy törölték.
Ennél provokatívabb kérdés is volt nem régiben, amit nem töröltek.
Mondjuk én gondolkoztam rajta, hogy ezt is az a pasi tette fel, aki mostanában ezen élvez el, hogy lusta, trehány, tehénnek tart minden anyát, és hosszan fejtegeti, miért nem lesz gyereke. Hál Istennek, egy idiótával kevesebb szaporodik a földtekén!
Egyébként igaza van az egyik válaszolónak, hogy nagyon divat mindenkit szidni. De ez az akárki tegnap boldogan feküdt le, hogy jól megmondta a tutit, mi pedig, "anyanemszexik", egy embertársunknak szereztünk egy pár órányi boldogságot, amennyiben megerősödött abban, hogy ő a legszebb, legvonzóbb, legszexibb ember a világon, de Csajágaröcsöge 100 lelkes viszonylatában tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!