A barátnőm babát vár, viszont ő vörös hajú.A csaj anyukája aggódik h örökölni fogja a kisfiú a hajszínét.Én mondtam neki h szerintem nem gáz, de ő azt mondta h fiúnál nem szép a vörös haj.Szerintem meg mindenkinek úgy a legszebb a gyermeke ahogy van.Akinek meg nem tetszik az elmehet a ....na mindegy.Van köztetek olyan akinél apa vagy anya vörös volt és a gyerek is örökölte?Mennyi rá az esély?
50-50%. És ha nem az a lángoló vörös (ami nagyon ritka), akkor nem gond egy fiúnál sem a vörös haj!
2012. nov. 20. 22:31
2/12 anonim válasza:
en rokavoros voltam,de mar vilagosodot, a lanyom szokehaju :)
2012. nov. 20. 22:40
3/12 anonim válasza:
Szerintem sem gáz -igen, mindenkit úgy kell elfogadni, amint van. De nem 50% ám! Hanem a színekben a nagyszülők színei jönnek elő, tehát: ha 1 nagyszülő volt vöröses: 25% az esély. :)
4/12 anonim válasza:
Egy barátom kiskorában lángoló vörös hajú kisfiú volt.
Most 22 éves és majdhogynem barnának mondható már a haja.
Idővel változik a nagyon élénk vörös is szerintem. Legalábbis én még nem láttam eredeti "répa vörös" hajú felnőtt embert, gyereket viszont igen.
5/12 anonim válasza:
Általában a fiúk az anyjuktól, a lányok az apjuktól öröklik a hajukat.
2012. nov. 20. 22:56
6/12 anonim válasza:
Én vörös hajú vagyok.Nagyon szerettem volna ha a kislányom is az lesz de nem lett.(mindegy végül is nem a hajszín a lényeg)Mondjuk nekem anyum sötétbarna hajú meg apum is neki a bajusza vörös még mindig találgatják hogy lettem vörös.Amúgy 50-50%
2012. nov. 20. 23:05
7/12 anonim válasza:
Nekem a barátnőm férje vörös hajú, és a fia is vörös.
2012. nov. 21. 05:37
8/12 anonim válasza:
a férjem vörös,és a fiúnk is vörös lett
teljesen más színű,mint az apja haja,nem olyan égő vörös.rengeteget változott születése óta,most inkább vöröses szőkés,barnásnak mondanám.nem csak anyai büszkeségből mondom,de az én fiam gyönyörű kisfiú,a haja miatt még különlegesebb.zöld szeme van,a szempillája barna,de a szemöldöke vöröses.az arca olyan szabályos,hogy kisebb korában mindig lánynak nézték.szerintem nem a hajszíntől függ,hogy szép e egy gyerek,láttam már barnában,szőkében,feketében is csúnyácska gyereket
2012. nov. 21. 08:15
9/12 anonim válasza:
Itt Angliában nagyon sok családot látko, ahol anya, apa szőke, viszont a gyerekek Pumukli vörösek. Úgyhogy minden lehetséges. Nekem szerencsére nagyon kicsi esély volt, hogy vörös hajú gyerekem szülessen.
2012. nov. 21. 11:13
10/12 anonim válasza:
Ismerek egy fiú testvérpárt, mindketten vörösek és nagyon helyesek. Egy fiú nem fog attól "sz@rul" kinézni, mert vörös. Nem is értem az analógiát, hogy képes vki ilyenbe gondolkodni? Akkor az összes nem-szőke lány is csúnya, vagy mi??? Na mind1. Van rá esély, hogy vörös lesz, de elég minimális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!