Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mekkora az esélye h a baba is...

Mekkora az esélye h a baba is szeplös lesz?

Figyelt kérdés
A férjem elégge szeplös mármint h az arca és a válla is,valamiért viszont nem szembetünö,nekem eléggé kreol a böröm (ö sem kifejezetten fehér börü ezért is nem látszanak a szeplök.)A páromnak az anyukája szeplös viszont a sógornöm egyáltalán nem.A mi családunkban pedig senkinek nincsen.Mennyi az esélye h a kislányunk is inkább az apuka börét örökli???Engem túlzottan nem aggasztana de a páromat rettenetesen zavarta és zavarja most is,most föleg kislánynál...félek h csúfolnák miatta.Szóval mik az esélyek??Elöre is köszönöm:)
2012. nov. 20. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szeplős kislánynál cukibb nincs is
2012. nov. 20. 20:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem az lenne a baj ha csak a kis pofija mert az szerintem is cuki,ha nem ha neki is olyan lenne az egész arca és a válla is meg a hátának egy része,meg ez nem is kicsi korban lenne baj ha nem majd ha pl felsös lesz.A férjem nagyon utálta.:S
2012. nov. 20. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:

A férjem szeplős, a két lányunk nem lett az. Most fiunk lesz, meglátjuk szeplős lesz-e.

16hkm.

2012. nov. 20. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
erre inkább nem írok semmit..
2012. nov. 20. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó mi a gond?
2012. nov. 20. 20:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Most ezt én sem értem...mert irtam is h engem sem zavarna mivel a férjemen sem zavar de sztem mindenki tudja milyen gonoszak tudnak lenni a gyerekek ha valaki kicsit is más és hát bocsánat ha engem ez már most izgat...ha meg nem értesz egyet ezzel h esetleg csúfolják majd akkor ne írj.
2012. nov. 20. 20:18
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem ez fura h vki ilyen kérdést tesz fel..mintha a szeplő vmi betegség lenne..és a párodat sem értem..

persze nem vagyunk 1formák.

2012. nov. 20. 20:44
 8/10 A kérdező kommentje:
valószínüleg ha zavarna Engem személy szerint akkor valószínü h akkor a férjemen is zavarna...és öt azért zavarja mert gyerekkorába és tini korában is csúfoltak vele!!Nem kell arra gondolni h most betegségnek fognám fel...és amugy meg már többször is irtam h NEM zavar...és alapból arra irányul a kérdés h vajon mennyi az esélye...én akkor is szeretni fogom ha az lesz.Nem hinném h nektek akik "nem értik a kérdést" van gyereketek!Ha a páromnak nem lettek volna negatív tapasztalatai a saját szeplösségével akkor fel se tettem volna a kérdést.Nekem igen is fontos h ne legyen lelkibeteg a gyerek ha bántják,de ha esetleg igen akkor persze alapból ugy kell nevelni h ne vegye magára.Ugyan ugy örökölheti tölem is h az egyik szemem egy árnyalattal világosabb de most nem erre irányul a kérdés!Ha meg valaki nem a kérdésre válaszol és ugy érzi hátrányos helyzetnek állítom be a dolgot az írjon privátba és ott is nagyon szivesen elmondom neki mi is a helyzet és miért tettem fel a kérdést!
2012. nov. 20. 20:54
 9/10 anonim válasza:
az én apum is olyan az anyum csak egy picit,kiskoromban csak az arcom volt olyan,most 14 éves vagyok és kezd mutatkozni halványan a kezemen meg a vállamon is.
2012. nov. 22. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:

7. vagyok!

csak nekem ez azért fura,mert én pl tiszta szeplő vagyok,ezért engem sohasem csúfoltak..sőt a fiúk imádták!

2012. nov. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!