Egy szülő tényleg egyformán szereti az összes gyerekét?
Figyelt kérdés
Attól most tekintsünk el hogy van olyan család aki kitagadta az egyik gyerekét...
Akiknél minden gyerek otthon lakik azok a szülök mindegyiket egyformán szeretik? Van olyan hogy az egyiket jobban szeretik valami miatt? A szülők mindig azt mondják a gyereknek hogy egyformán szeretik őt is és a testvéreit is.
2012. nov. 19. 15:58
1/3 anonim válasza:
Én mindkét gyerekem teljesen egyformán szeretem.És ha választanom kéne ki van zárva,hogy tudnék.Tűzbe mennék a lányaimért!Ők az életem értelmei.Az már más kérdés,hogy mindkettőben mást szeretek,de ettől még teljesen egyformán.A kisebb lányom 6 hónapos,a nagyobbik februárban lesz 4.
2/3 anonim válasza:
A normális szülő igen. Pl. az én szüleim és az apósom.
A nemnormálisak nem. Pl. az anyósom.
3/3 anonim válasza:
anyósom nem. de egy normális családban biztosan! ha egyiknek veszne valamit,akkor a másiknak is, ha csak 2 szelet kenyér van,de 3 gyerek,akkor egyformán osztja el... stb. olyan biztos van,hogy az egyik gyerek rosszabb,virgoncabb,csínytevőbb,mint a másik,több vele a gond, de kétlem,hogy kevésbé szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!