Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló szülő albérletben...

Egyedülálló szülő albérletben hogyan?

Figyelt kérdés

Bevételem 60.000Ft! Van egy másfél éves fiam!

Nagyon megromlott a házasságom,és tisztában vagyok vele,hogy ez a pénz nagyon kevés,mégis érdekel más véleménye is: lehetséges ennyi pénzből kisgyermekkel albérletben élni?

2012. nov. 1. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát még ha a legminimálisabb kiadásokat is nézzük,a rezsi viszi majd csak a felét,a másik fele meg az albérleti díj.És akkor még nem ruháztad a kicsit,nem ettetek,nincsenek benne a nem várt kiadások (pl. gyógyszer,stb.)Ennyi pénzből ma Magyarországon nem tudsz egyedül megélni egy gyermekkel. :(

Szülőkhöz,barátokhoz nem tudnátok menni:Lényegesen kevesebből jönnétek ki,ha mondjuk csak be kell szállnotok a rezsibe és nincs albérleti pénz.Akkor már inkább kivitelezhető.

2012. nov. 1. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán, ha nem egy szobás lakást béreltek, vagy csak egy szobát. De attól is függ, hogy hol keresel albérletet. Vidéken 30.000 +rezsi körül van az albérlet.
2012. nov. 1. 21:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nos,igazatok van mindenben! S igazából én is tisztában vagyok vele,hogy ez semmi,kevés nagyon!
2012. nov. 1. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Én vidéken élek, de itt csak az albérlet egyszobás lakásban 25.000.-. A rezsi legalább ennyi.

Ha még csak ilyen pici a fiad, akkor inkább próbáljátok meg rendbe hozni a házasságotokat. Esetleg menjetek családterápiára.

2012. nov. 1. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Gyerektartást fizetne a férjed? mennyit?
2012. nov. 1. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Talán önkormányzat: lakhatási támogatás, segélyek, ......
2012. nov. 1. 22:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Fizetne gondolom! Bár, talán nem is ismerem.

Az önkormáyzati lakás ötlete nem rossz! Utána érdeklődöm!

Köszi!

2012. nov. 1. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Önkormányzati lakásra minimum 5-6. évet várni kell. Azzal ne nagyon tervez, mert elég kicsi az esélyed rá.
2012. nov. 1. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatnád az anyaotthont esetleg, mert az albérlet tényleg reménytelen sajnos.

[link]

2012. nov. 2. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!