Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » PCOS Hajhullásra mit javasoltok?

PCOS Hajhullásra mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Pcos vagyok merckformin 1000 szedek naponta de a hajam rettentöen kihullott alig van már...tudtok valami jót mondani nekem?
2012. nov. 18. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok mondani, hogy nemrég 5 hónapig szedtem fogamzásgátlót, és rettentően hullott a hajam, nem tudtam, hogy mitől. Végül rájöttem, hogy valószínű a gyógyszertől. Abbahagytam, és szinte meg is állt a hajhullás.

Vettem DM-ben hajhullás elleni folyadékot, minden mosás után be kell dörzsölni a hajba, valamint Forcapilt (ez volt itthon régről), Magne B6-ot.

Nem tudom melyik segített, de már tele a fejem 1 cm hosszú bébihajakkal:)

Szerintem csak akkor marad abba a hajhullásod, ha már nem szedsz gyógyszert, mert az is csak hormon mint a fogamzásgátló.

Ez csak egy tipp!

2012. nov. 18. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézettesd meg a TSH hormonodat,összefügg a PCOS -sel. Nekem akkor maradt abba a hajhullás,amikor rendeződött a TSH-m.
2012. nov. 18. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is hullott a hajam, de a hármas kezelés hatására már nem hullik, hanem úgy nő, mint a gomba.
2012. nov. 19. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!