Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most telt le a 6 hetem szülés...

Most telt le a 6 hetem szülés után! Mit javasoltok milyen védekezési módszert? Én a spirálra gondoltam, de nem tudom jó-e? És, hogy milyent vegyek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
6 hetes kontrollon kérdezd a dokit.
2012. aug. 6. 16:21
 2/8 anonim válasza:
15%
Készíts magadnak ne vegyél. Légy nyugodt, csukd be a szemed és gondolj egy spirálra és rajzold vagy fesd le. :)
2012. aug. 6. 16:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Látszik,hogy eszed nem sok van!De hát ezt örökölted gondolom!Biztos Neked a szüleid a hóba rajzolták és hipp-hopp elolvadt,mármint az eszed! :)

Köszi a választ!

2012. aug. 6. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is 6 hetes kotrolon rakattam fel. Nekem goldlily van fenn, semmi gondom nincs vele. De ezt majd úgyis mondja a doki, hogy neked melyiket ajánlja.

De azt azért tudnod kell, hogy a spirál csak a beágyazódást gátolja!

Én ezt hónapokkal azután tudtam meg, hogy felrakattam!

2012. aug. 6. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért az sok mindentől függ, hogy neked mi lehet a jó megoldás. Pl. ha nagy mennyiségű a havi vérzésed, akkor a sima spirál nem ajánlott.

Szóval ezt elsősorban az orvosoddal kéne megbeszélni és ha több lehetőség is van, akkor esetleg kérhetsz tanácsot, tapasztalatot itt a gyk-n.

2012. aug. 6. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Na meg a sima spirál mellett elég sokan esnek teherbe ismerőseim közül... A hormontartalmúnak meg nagyon húzós az ára, nem? Valami 60 ezerről hallottam, vagy még több? Szóval lesem én is a válaszokat :s
2012. aug. 6. 16:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Ezt,h érted,h csak a beágyazódást gátolja?

Én is azt hallottam,h 45 ezer a jobb fajta!

2012. aug. 6. 17:14
 8/8 anonim válasza:
A 2-es válasza inkább ezotéria. :)
2012. aug. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!