Milyen Sterimar-hoz hasonló, jó orrtisztító folyadékot ismertek/javasoltok? Köszönöm.
Gyógyszertár: izotóniás sóoldat.
Ugyanazt "tudja", mint a drága "tengeri társak".
Sőt, ha van megfelelő mérő eszközöd, otthon is kikeverhető a sós víz.
Van egy Nasin nevű orrspray. Annak a flakonja olyan, hogy a fújófej letekerhető. Ezt szoktam utánatölteni. De még a Dr. Theiss féle is ilyen.
AFRIN PURE Sea Baby orrtisztító spray, FLUIMARE orrspray.
Mi ezeket használtuk, meg a Sterimart. Árban, méretben van különbség.
Physiomer. Olcsóbb, mint a Sterimar, és több van benne.
A patikai dolgot már próbáltam, de sehol nem akartak adni...
Hogyhogy nem akartak adni?
Akkor meg kell "rendelni". Kötelességük. Csak azért lehet, mert "leszerződtek" valamelyik céggel. Pff.
Több helyen is voltam, a férjemet is elküldtem, szerintem kb. 7-8-ban voltunk, Budapesten és Pest megyében, de sehol nem adtak... :(
Mindenhol a sterimart és társait erőltették...
Merre laktok?
Észak Pesten két patikát is tudok, nekem fél litert is adtak már (kb. 7-800 Ft-ért), az időtlen időkig elég, ha csak orrbefújásra használod. (Én inhaláló hideg páragépbe is használom. Ezért sem értem, hogyhogy nem adnak, hiszen abba nem j a kis Sterimar és társai...)
Pest megyében, Kistarcsán. Leírnád a patikákat? Veszünk akkor ott mindenképpen! Köszi!
Bocsi az off-ért, kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!