Mi a véleményetek a Kiara, Kyra nevekről?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 13:32
1/18 anonim válasza:
A Kira az egyik kedvenc nevem, kizárólag y nélkül!:-) Nagyon szép nevek amúgy.
2/18 anonim válasza:
Nagyon szép nevek, de mostanában annyi Kira van körülöttünk. :) A Kiara ritkább, az is nagyon szép. (bár kicsit idegen a hangzása)
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. aug. 15. 13:49
4/18 anonim válasza:
Szívesen! :) (2. vagyok, óvónő vagyok, innen az infóm a Kirákról) :))
5/18 anonim válasza:
Én a Kiarára szavazok,rengeteg kira született errefelé.
7/18 anonim válasza:
Mindkettő gyönyörű, de én is inkább a Kiarát választanám, hogy "kilógjon" a Kyrák és Kírák közül.
9/18 anonim válasza:
Kiara gyönyörű név,és ritka.Épp az imént javasoltam egy nevet kérdező anyukának :)
10/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszk egyik sem. Divatnevek, magyartalanok. Persze mindenki úgy nevezi a gyermekét ahogy neki tetszik!
Én magyar vagyok, ezért magyarul nevezem el a gyermekeim. Rengeteg szép magyar név van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!