Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lagziba megyünk.

Mit tegyek? Lagziba megyünk.

Figyelt kérdés

Augusztusban két lagziba is megyünk, 1 éves lányunkkal, közeli rokonéba, az egyik fél óra út, a másik egy óra hosszás, csak oda. Már most azon megy a vita, hogy este is legyünk ott, de ugye a picivel nem lehet. Kislányom nem marad el senkivel, max. az apjával rajtam kívül. Anyukámmal nappal elvan 2-3 óra hosszat, de másnál ordit.

Anyós mondta, hogy estére vigyük anyámat náluk, majd ott vigyáz rá. De ellenne vajon idegen helyen nélkülem? (Anyóséknak ritkán vagyunk.)Az oké, hogy anyámat jól ismeri, de még nappal sem tudja elaltatni, este pedig még sosem altatta, és nem aludt vele, nem tudom mi lenne, ha felkelne este.

Már többször is mondtam, hogy nem valószinű, hogy ott leszünk késő estig, mert nekünk pici babánk van, de hát nem hagynak békén. Ti mit csinálnátok?

2009. aug. 14. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én vinném magammal, nincs ezen mit agyalni... Én is vittem kicsi gyereket lagziba, és furcsa, de ott akkorát aludt a nagy hangzavarba, hogy csak na... Vigyél babakocsit, és altasd abban.
2009. aug. 14. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne más szempontjai alapján döntsetek, hanem a saját szempontjaitok alapján. Nem becsüllek le, de szerintem a vendégseregben senki észre se venné, ha ti nem lennétek ott, illetve hamarabb elmennétek. Kisgyerek mellett más az élet, ezt a pár évet rá kel szánni.(Egyébként lehet, hogy a kicsi elaludna a nagymamával is, ha álmos.)
2009. aug. 14. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Látod, ezért tartják sokan helytelennek, ha valaki a gyerekét nem szoktatja másokhoz, ha 1 éves koráig nem hagyta még a nagyszülőkre, ha csak kézben alszik el.

Mert a gyerek és szülők éltetét nehezíti meg később.

Én megpróbálnám a helyedben és nem jelenteném ki, hogy "úgyse marad meg". Próbáljátok ki, végső esetben elaltatod és mész vissza mulatni. Vagy mégis hazamentek.

2009. aug. 14. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat az az igazsag szerintem, hogy azert csak meg kene szokja azt, hogy massal is van.

Legalabb anyosod, anyukad.

Szerintem abszulot nem fog tragedia tortenni, ha elmentek jol erzitek mgatokat.

Anyukad meg csak felnevelt minimum 1 gyerkocot, biztos el lesz a feldattal :) szerintem ne aggodj.

2009. aug. 14. 21:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze nappal viszem, csak az estéről van szó. pl. 22 után.
2009. aug. 14. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Figyelj az én gyerekeim 1 évesen már aludtak legalább 6 helyen, 6 emberrel. Nagyszülőknél, nővéremnél, barátoknál a kisszobában amíg mi kártyáztunk.... semmi bajuk nem volt. De nagyon jó alvók lettek, elaludtak akárhol, ha kellett.

Nyugodtan vidd el, majd lerakja a nagymama ti meg mulattok egy jót.

2009. aug. 14. 21:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az a baj, hogy a lányom este 8 után rettenetesen nyügös tud lenni, és hiába próbáltuk, de senkivel sem marad el. Még mindig szopik.

A fiammal nem volt ilyen gond, igaz ő tápszeres volt, mamával is jól elvolt már ilyen idős korában.

Na majd meglátjuk, hogy döntünk.

2009. aug. 14. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk lagziban a babánk még csak 3 hónapos volt. Igaz a lagzi kb. 5 perc sétára volt tőlünk. Az estét ugy oldottuk meg, hogy a vacsi idején anyukám vigyázott a babára, aztán hazajöttünk megfürdettük a picit. Majd szopiztunk, elaltattam. Utána visszamentünk még egy kicsit.

Szerintem addig míg vacsoráztok legyen ott veletek, aztán vidd oda ahol aludni fog, altasd el, majd menj vissza mulatni. Amikor alszik észre sem veszi, hogy más vigyáz rá.

2009. aug. 15. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
jaj, annyira utálom az ilyen erőszakos embereket. egyszerűen nem tudják felfogni, hogy egy pici baba mit jelent! szólj be nekik!
2009. aug. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!