Lagziba megyünk, milyen ruhába menjek?
Nem rég szültem, és még van rajtam 15kg. Egyszerűen meg sem mozdul a mérleg...:(
Úgyhogy egy kicsit molett vagyok (jobban a hasam maradt meg- közlöm: előtte is volt), nem tudom, hogy milyen ruhában menjek, hogy azért "szexi" is legyek.
Gondoltam overálra is...szerintetek?
Koktélruhák is nagyon tetszenek, csak ugye nem rajtam...
Elég világos bőrű is vagyok, szőkés barna hajjal.
Tudtok segíteni, hogy milyen fazonú ill. színű rucit vegyek fel?
23 éves vagyok.
Tudnátok nekem linkelni?!
Első vagyok. Ilyesmikhez mit szólnál?
Az overálnál arra figyelj, hogy épp csak picit legyen bővebb, különben kövérít. Viszont ha túl passzos, az sem jó.
Nem tudom, hogy hogyan oszlik el rajtad a felesleg, de próbáld az előnyösebb részekre felhívni a figyelmet: ékszerek, öv, esetleg egy virágos kitűző.
A helyedben egyszínű ruhát választanék, valami kis dísszel, ami lehet egy csipke rátét, vagy valami trükk a ruhán, de teheted te is különlegessé, amiket az előbb írtam.
Nagyon jók ezek a ruhák, nagyon köszönöm az ötleteket, de lehet hogy én úgy néznék ki benne, mint egy tehén.
A leggázosabb a hasam. Félek, hogy egy olyan ruhában mint az első is, hogy "szétfolynék"! De most komolyan.
Amúgy nagyon szépek!
Köszönöm a praktikákat is...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!