Anyukak, ha egyetlen egy tanacsot adhatnatok at a gyereketeknek az eletben mi lenne az?
Nagyon szepen koszonom a valaszokat es, hogy ennyien irtatok. Sajnalom, hogy idetevedt egy lepontozo mert en szivesen olvastam minden valaszt sot kaptatok is egy zold kezecsket. Az ok amiert a kerdes megfogalmazodott bennem: olvastam valahol, hogy egy kislany meghallt a biciklije miatt amit vedett mert el akartak tolle venni nagyobb gyerekek es ugy megutottek szegenyt, hogy meghallt. :( Ekkor az merult fel bennem, hogy talan a legjobb tanacs az lenne amit a gyerekemnek adhatok, hogy tanulja meg melyik harcot erdemes megvivni es melyiket nem. Mert az eletben lesznek majd olyan esetek es jonnek olyan emberek akik el akarjak venni azt ami az ove vagy bantani akarjak. Senkinek nem lenne ehez joga de ha megis igy van akkor engedje el.
Koszi megegyszer mindenkinek
16-os a kérdés az volt: ha egyetlen tanácsot adHATnátok a gyerkenek mi lenne az!!!!
sztem igenis minden szülő szeretné, ha büszke lehetne a gyerekeire, nem szégyenkezni kellene miatta. persze ezt nem súlyolja a gyerekbe senki- de ha adhatna tanácsot ezt adná!!!!
Nem kell már ezt is kritizálni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!