Anyukák! Milyen formájú tortát csináltatnátok a gyereketeknek?
Hány éves? Ha bármilyen formájú lehetne a torta. És az ízét is írjátok le, ha lehet!
Köszi!
Holnap lesz 3 éves. Ezt rendeltük, neki csoki ízű:
négyéves lesz és eddig mindig kör formájú volt. egyik évben rendeljük másikban sütjük.
eddig ezek voltak:
egyéves: csokis meggyes csokitorta
kétéves sütöttünk egy piskótatortát őszibarackos habos torta lett belőle.
3 éves rendeltük a csokitortát kívül dióforgáccsal
idén ismét sütjük mogyorókrémes csokitorta lesz .
a fiam egy éves volt csokitorta volt rendelve borzalmas volt jövöre sütjük túrótortát fog kapni .
1. szülinapjára egy Micimackó formájú torta volt. Nagyon jól nézett ki, belül finom is volt, de az a krém... túl sok volt rajta, a végén mindenki csak túrta.
2. szülinapjára rendőrautó formájú volt, kívül marcipán borítással, úgy elfogyott, hogy csak na! :)
3. szülinapjára egyszerű kerek torta, gyümölcsdíszítéssel, két marcipánjárművel, nem ilyet akartam, de anyósom rendelte és félreértette amit mondtam neki. :S De legalább fincsi volt.
4. szülinap. A fiamnak határozott elképzelése volt, hogy milyen tortát szeretne: szögletes legyen, körberakva eperrel, legyen rajta traktor és vonat marcipán és legyen ráírva a neve. :D Úgyhogy ezt meg is kapta. Bár vonat marcipán nem volt, így versenyautó lett rárakva, de nem volt gond. Csak úgy ragyogott a szeme!!!
Amúgy minden évben joghurtos gyümölcstorta volt az ízesítés.
2 évesen traktor formájú volt neki, csoki ízben
3 évesen Thomasos, szintén csokis
4 évesen kisvakondos, oroszkrémes
Köszönöm a válaszokat és a képeket is! Látom a kisvakondot kicsit védeni kellett, hogy le lehessen fényképezni :-) Az ünnepelt somfordál ott a háttérben? :-)
Igazából ötleteket gyűjtök, rendelésre csinálok tortákat, és amikor nincs épp rendelés, csinálnék díszeket mondjuk, de annyi az ötletem, hogy bőség zavara van...
Ezeket csináltam eddig kisebbeknek, gyerekeknek:
Az ikrefiaimnak 2. szülinapjukra:
Ez csak úgy készült, maradékból:
Ezt egy nagyfiú kapta, 17. szülinapjára:
Az pedig egy két éves kislányé volt:
Ez pedig egy filmből van, talán kitaláljátok melyikből?
Ha akarjátok, azt is leírhatjátok, magatoknak milyet szeretnétek!
1. szülinap barackos túrótorta
2. szülinap Dora torta, gyümölcsös (eper-barack)krémmel
kicsit olvadozott a 40 fokban így a képen már nem olyan szép
3. szülinap katica torta, epres krémmel
Mindig magam csináltam a tortákat, 1. év kivételével marcipán bevonattal.
A 4. szülinapjára Barbie-s tortát kér, majd meglátom még milyen legyen belül, külsőre megvan a terv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!