Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Munkanélküli ellátásnál a...

Munkanélküli ellátásnál a tgyás alapom úgy fog kinézni, hogy a munkanélküli amiből számolta az ellátást, annak a 70%-a lesz a TGYÁS?

Figyelt kérdés
Ma voltam az oepban. TGYÁST igényleg szülés elött 28 nappal. Elkérték a 2011-es jövedelemigazolásaimat,és azt mondta a nő,hogyha van tényleges jövedelmem (ami ugye van tavalyról) akkor az alapján számolnak majd. De utána telefonon felhivtam őket,és azt mondta a nő a telefonban,hogy a munkanélküli ellátásom lesz az alapja,mert volt 30 napnál hosszabb megszakitás. Ez nem is lenne baj, a kérdésem csak annyi,hogy de ugye az számit alapnak majd a tgyásnál,ami a munkanélküli is volt? tehát ha a munkanélküli 112073 ft-alappal számolt,annak kaptam a 60%-át, a tgyás ugye a 112073-nak a 70%-a lesz, és nem a munkanélküli 60%-nak a 70%-a? Remélem érthető mire gondolok....
2012. nov. 13. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, az alapnak lesz a 70%-a. AZ álláskeresési támogatás alapjául szolgáló jövedelem lesz a tgyás alapja is.
2012. nov. 13. 20:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. nov. 13. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!