Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés óta az agyam olyan...

Szülés óta az agyam olyan mint egy szita! Mindent elfelejtek! Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Mióta megszületett a kislányom,de már terhesen is a figyelmem sokszor nem ott van ahol kellene!beszélnek hozzám,bólogatok aztán 2perc és már el is felejtem vagy el sem jut az agyamig mit mondtak!

Pl. ma reggelinél kért párom hogy készítsek neki kávét,mondtam hogy jó,majd 1óra múlva éreztem a kávé illatát amit nem én főztem...:)

de ami pl a babával kapcsolatos hogy mikor hova kell menni meg ilyenek,azokat meg tudom!

Selejtez az agyam mert fáradt vagyok?? :)vagy mi van velem?

2012. nov. 8. 17:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én már a terhesség alatt mondtam, hogy a babavárás valami agyi hipoxémiát okoz nálam, de azóta sem lett jobb a helyzet, pedig már 3 éves a gyerek.

Megjegyzem mikor, milyen tünet esetén, mivel kell kezelni, mikor melyik orvoshoz megyünk, mikor mi van a bölcsiben, de mást fel kell írnom, mert képes vagyok elfelejteni, hogy bejelentkeztem a fodrászhoz!

2012. nov. 10. 12:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Háziorvosi rendelőt felhívtam délelőtt, hogy lesz-e ma helyettese a háziorvosomnak. Mondták, hogy telefonáljak vissza x időpontban, és a számot is bediktálták. 1. nem emlékszem, hogy 12 vagy 13 órát mondtak-e, 2. nem tudom, hogy a számot, ami a papíron van, előtte a netről vagy a beszélgetés alatt írtam-e le. :D

Így elmentem 1 órakor a rendelőbe. Szerencsém volt. :)

2012. nov. 10. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!