Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babóca projekt előtt 2 hónappa...

Babóca projekt előtt 2 hónappal mi a teendőnk?

Figyelt kérdés
elkezdtem oda figyelni az étrendemre,elkezdtem napi szinten mozogni,még 5 kg le szeretnék adni,hogy olyan legyen az alakom,hogy jól érezzem benne magam,legyen újra önbizalmam!Jövő hónapban magzatvédőt szeretnék szedni,jah és a cigit is le tesszük mind a ketten!ezeken kívül mi lenne a teendőnk?
2012. nov. 8. 15:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Először is tanuljatok meg beszélni!
2012. nov. 8. 18:40
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Mi a problémád utolsó?
2012. nov. 9. 09:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez mind nagyon jó és értékes, amit írtál kedves kérdező!!! A cigi szerintem nem befolyásolja a megtermékenyülést, főleg ha már most abba hagyod! Az a lényeg, hogy ne görcsöljetek nagyon rá, ne szeretkezzetek úton útfélen!!!!! Nekem annak idején azt mondták az orvosok, hogy 2-3 naponta legyünk együtt, és ha tudod, hogy mikor van peteérésed, akkor lehet esetleg naponta!!! Sok sikert a babához! :) Egy ikres anyuka!
2012. nov. 9. 12:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem nincs problémám, csak válaszoltam a kérdésre :)
2012. nov. 9. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja, akkor Te meg tanulj meg olvasni, mert úgy tűnik nagyon nem megy.
2012. nov. 10. 15:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát, neked meg az általános iskolás nyelvtan nagyon nem mehetett :)
2012. nov. 10. 19:59
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,egyébként az iker terhességet csak genetika befolyásolja?
2012. nov. 11. 07:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Amennyiben természetes úton esel teherbe, úgy szerintem csak a genetika befolyásolja sz ikerterhességet, nyilván lombik esetében máshogy van. De reméljük erre nem lesz szükség :)
2012. nov. 11. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elírtam, "az", mielőtt újra belém kötne a "kedves" válaszoló :)
2012. nov. 11. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!