Babóca projekt előtt 2 hónappal mi a teendőnk?
Figyelt kérdés
elkezdtem oda figyelni az étrendemre,elkezdtem napi szinten mozogni,még 5 kg le szeretnék adni,hogy olyan legyen az alakom,hogy jól érezzem benne magam,legyen újra önbizalmam!Jövő hónapban magzatvédőt szeretnék szedni,jah és a cigit is le tesszük mind a ketten!ezeken kívül mi lenne a teendőnk?2012. nov. 8. 15:02
1/19 anonim válasza:
szexeljetek ezerrel, ez a lényeg, a többi csak sallang
2/19 anonim válasza:
a legfontosabb a cigi letétele, ha zökkenőmentesen megy, bírod hogy ne szívj akkor mást nem kell tenned szerintem :)
a magzatvédő szedése nagyon jó ötlet szerintem már teherbeesés előtt is ....
fogyózni szerintem csak úgy fogyózz hogy ne koplalj, nehogy vitaminhiány alakúljon ki...
sokszor egyél keveset és sok zöldséget...teljes kiörlésű kenyeret....kevés rízs, tészta, krumpli...
sok sikert!
3/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) dohányosoknak egyébként nehezebb megtermékenyülni?
2012. nov. 8. 15:14
4/19 Golan Trevize válasza:
Menjetek el még egyet utoljára nyaralni/pihenni, mert ha megszületik a baba, egy ideig nem fogtok.
5/19 A kérdező kommentje:
bár már ott tartanánk:) még a január is olyan messze van:S
2012. nov. 8. 15:24
6/19 anonim válasza:
Én dohányos voltam, 2. hónapban összejött a baba. Nem ettől függ.
7/19 A kérdező kommentje:
és volt valami hatással a picire a dohányzás?
2012. nov. 8. 15:34
8/19 anonim válasza:
Abbahagytam, mikor terhes lettem, 3900 grammos babát szültem. Most lesz 5 hónapos,az átlagnál nagyobb, mosolygós, értelmes baba.
9/19 A kérdező kommentje:
gratulálok hozzá:) természetes úton vagy császárral sikerült?
2012. nov. 8. 15:40
10/19 anonim válasza:
Természetes úton, első komoly fájástól 5 óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!