Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondtátok el Apának,...

Hogyan mondtátok el Apának, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Akkor mar nyolc éve nem beszéltem apámmal, igy nem mondtam el neki sehogy. Az apának megmutattam a tesztet.
2012. nov. 8. 11:28
 2/8 A kérdező kommentje:
A baba Apukájára gondolok természetesen :)
2012. nov. 8. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

3-unknak terítettem meg.

Kettőnknek 1-1 tányér a vacsorához, de oldalra állítottam egy cumisüveget is. :)

2012. nov. 8. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Reggel végeztem el a tesztet, aztán amikor ébredezett, az orra alá nyomtam. Ő meg azt motyogta: "hát, elég lightos az a második csík".

Megjegyzem, belőlünk amúgy eléggé hiányzik a rózsaszín romantika.

2012. nov. 8. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
lányunk után 8 évet vártunk a babára, bőven sok volt már a negatív teszt, igaz minden alkalomkor kicsit izgatottak voltunk, de kb a 20. negatív teszt után már annyira nem, így amikor bevonultam a fürdőbe tesztelni, nem is gondoltuk, hogy majd mást mutat. Apa bent a szobában tévét nézett, majd a kezemben a pozitív teszttel bementem utána, ő csak rám nézett és rögtön tudta, hogy most nem azért sírok, mert negatív:-))) össze vissza puszilgatott engem is a lányunkat is és a pocakomat:-) sírt ő is, pedig nem egy sírós férfi:-) kisfiunk már egy éves múlt:-) te hogy és mikor mondod el?
2012. nov. 8. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
3-as: annyira aranyos ötlet volt! :-)))
2012. nov. 8. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Én mindig az őszinteség híve voltam, és sosem bonyolítottam a dolgokat. Én mindig elé álltam és úgy mondtam el amit akartam

- Terhes vagyok"

- Elválok"

stb..

2012. nov. 8. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira boldog voltam, hogy miután pozitívat teszteltem, rohantam ki a mosdóból, örömbe a nyakába ugrottam, hogy jön a kicsiiiii:)))))))) Ő is nagyon örült:)))) Nem így akartam persze, még előre megvettem egy kis cipőt, hogy azt becsomagolom, és átadom,ha végre összejön.. de a boldogság felülírta a tervemet:D
2012. nov. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!