Hogy mondtátok meg a főnökötöknek, hogy babát vártok?
A főnököm nagyon harap a gyerek témára, már előre rettegek hogy fogom neki megmondani...
Ti szülés előtt mennyi ideje dolgoztatok ott a cégnél, hogy közöltétek a nagy hírt? Hogy fogadta a főnök?
9 hónapja dolgoztam ott, két hónapos terhes voltam, amikor elmondtam. Gratulált, kérdezte, hogy munka szempontjából mik a terveim. Mondtam, hogy hacsak nincs orvosi ellenjavallat, az utolsó 1-2 hét kivételével maradnék, utána fél év távol, aztán a férjem vált.
Szülés után elsők között gratulált, néha felhívott, hogy mi újság. Azóta is ott dolgozom, ilyen főnököt nem hagyok ott :)
Szerintem állj oda és mond meg, ha nagyon szivat elmehetsz veszélyeztetett terhesnek. A gyerek a lényeg nem a főnököd.
Én amúgy előbb mondtam meg mint ahogy szokták, de az a munkám miatt volt, így éreztem korrektnek, egyszerűen elmondtam, hogy hány hetes vagyok és már nem jönnék túl sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!