Lenne egy kérdésem, lehet kicsit buta a kérdés!?
Figyelt kérdés
Juniusba vizsgáztam,december 25 és január 8 között várjuk a kisbabánkat. Decemberig 15-ig az állam fizeti a tb-met, utána míg nem születik meg a pici nekem kell,akkor decemberre az egész hónapot kell fizetnem vagy pedig csak azt a 15napot?2012. nov. 6. 06:34
2/6 anonim válasza:
15X213 ft azthiszem. nekem és két fél hónapot kellett fizetnem
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. nov. 6. 10:01
4/6 anonim válasza:
Milyen suli ez? Vagy miért decemberig fizeti az állam?
Én júniusban vagy júluisban államvizsgáztam, majd bementem az oep-hez, hogy akkor most magam után akarok fizetni. Azt mondta a nő, hogy szeptemberig biztosított vagyok, jöjjek vissza akkor. Visszamentem, elintéztük a papírokat, majd néhány hónappal később jött a büntetés, mert nem fizettem 2 hónapot...
5/6 A kérdező kommentje:
Ugy van,hogy az aki befejezte az iskolát és pályakezdő még nem dolgozik addig oktober 31 ig fizeti az állam a tb-jét plusz 45 nap türelmi idő van. Nekem ezt egy könyv jegyző mondta meg neten is így olvastam
2012. nov. 7. 09:48
6/6 anonim válasza:
Akkor minket jól átvertek plusz még 52 ezer Ft-ra meg is büntettek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!