Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova tetováltatnátok a gyereke...

Hova tetováltatnátok a gyereketek nevét?

Figyelt kérdés
A kezdőbetűket szeretném, de lábra nem, és valami olyan hely kéne, ami nem zavaró szex közben... :)
2012. nov. 5. 14:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Behajlított kézen csuklótól a könyök felé haladva egymás alá.
2012. nov. 5. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Én sehova, tű iszonyom van.

Sajnálom, hogy két gyermekedet elvesztetted, szerintem ha izléses akkor szép is lehet. Angelina Jolinak a karjára van tetoválva gyermekei születési koordinátája, szerintem ott is jól mutat.

Egyszer láttam egy nőt, nyári nagy melegben, amint az egyik mellén ott virított a lánya neve, nagyon nagy betűkkel, na ott szerintem nagyon zavaró lehet, és ízléstelen is volt.

2012. nov. 5. 21:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem a nyakamon van, bár nem a teljes neve, csak a kezdőbetűje, csillagokkal körülvéve. A csillagok lefutnak a hátamig.
2012. nov. 5. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Nevet nem tetováltatnék, viszont a születési dátumát majd szeretném megcsináltatni, csak még én sem döntöttem el, hogy hova. Mondjuk nálam a láb esélyes, valószínűleg a bokámon lesz, de még nem tuti. Gondoltam még a felkar belső felére is, vagy még megfordult az is a fejemben, hogy jobbkéz kisujj belső oldala (mármint ami a gyűrűsujj felé néz).
2012. nov. 7. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:

8. vagyok. Sajnálom, hogy ezt kellett átélned.

Nekem a nevük jelentéséről készült minta van. És csak az tudja, hogy miért pont ezek, akinek elmondtam.

Nem akartalak megsérteni, és ezek után sem akarlak, de szerintem nem is kéne tetováltatnod. Ez tényleg csak az én személyes véleményem, de gondold át... Olyan helyre, ami nem zavaró szex közben... Hát nem tudom, nekem ez nagyon ellentmondásos, mert olyan hely szerintem egyszerűen nincs. A férjed gondolom úgyis tudni fogja, hogy miről szól. Nem tudom, akarod-e, hogy mikor élveznétek egymás társaságát, akkor folyton eszetekbe jussanak az elvesztett gyermekek. Remélem tényleg nem bántottalak meg, de a helyedben másképp próbálnék emléket állítani nekik.

2012. nov. 8. 07:17
 16/17 A kérdező kommentje:

igen, pont emiatt gondolkodom rajta nagyon. Nagyon tetszene, minden szempontból, csak emiatt vagyok bizonytalan.

Csak azért esett rosszul, amit írtál, mert nem is írtam arról, hogy hogy nézne ki, mégis véleményt alkottál.

A név jelentése nagyon jó ötlet amúgy.

2012. nov. 8. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj tényleg, nem akartam gonosz lenni, csak nem figyeltem a megfogalmazásra először. Közben még eszembe jutott vmi, nem tudom mennyire áll közel hozzád az ilyesmi. Én mindig is szerettem, és mostanában divatos irányzat is lett: el dia de los muertos - mexikói halottak napi ünnephez kapcsolódó motívumok. Ez sem annyira "direkt", mint ha neveket írnak, de mégis nagyon kifejező szerintem, bár sokan írtóznak is az ilyesmitől.

[link]

2012. nov. 9. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!