Hova tetováltatnátok a gyereketek nevét?
Csuklómra tetováltattam a lányom nevét és születési dátumát (bal oldalra). Következő gyermeké a jobb oldalira megy.
Ismerősöm (apuka) a három gyermeke nevét a bal mellizmára tetováltatta.
M&T&V ez áll rajta. De ehhez kondi is kell nyilván.
1. sehova
2. de ha már: csipő, lapocka
3. lehet, hogy én vagyok a hülye, de a szex hogy jön a képbe? Kinek ne legyen zavaró? Ráadásul, ha csak kezdőbetű, és ezek szerint nem az apukáról van szó, gondolom.
:-DDD
sehol nem zavaró sex közben ....
az csak egy minta a bőrön .....
amúgy a gyerekeimet nem varratnám fel magamra
Engem az érdekelne, hogy hol zavaró szex közben? :)
Amúgy a csukló aranyos, csak mi van, ha 3 gyereked születik? :) Én a lapockát ajánlanám még.
Én sehova :)
Sokkal fantáziadúsabbak a tetkóim, pedig gyerekem is van 2, és ők ihlették!
Csuklós vagyok.
Nem születik 3 gyermek. Ebben 100%-ig biztos vagyok :)
Nekem tetszenek a tetoválások, és szerintem az ember a tetováltatja magára, amire a legbüszkébb. És nekem tényleg benne van a megemlékezés is.
Apukáról van szó, és úgy jön a képbe a szex, hogy arra gondoltam, hangulatromboló lehet, ha mondjuk a gyerekek neveit nyalogatja... Ez lehet nyakon, vállon is.
Kedves 8.! Négy gyermekemből kettő nem él, de mindannyiuk kezdőbetűjét szeretném.Valahogy nonfigurálisan, hogy ha idegen kérdezi, hogy mi az, ne kelljen az életünkről magyarázkodnom. Így az a kettő, akik nem élnek, kicsit jobban „részt vehetnek” az életemben. Ebben mi nem fantáziadús? Kérlek válszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!