Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Mirkó és a...

Mit szóltok a Mirkó és a Milica névhez?

Figyelt kérdés
Még nem tudjuk hogy fiú vagy lány baba lesz, azért választottuk ezeket a neveket, mert annyira nem hangzik idegennek,hivalkodónak,de mégse túl gyakoriak. Szerintetek? Köszönöm előre is a véleményeteket. :)
2009. aug. 11. 20:28
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj őszinte leszek: Nekem nem tetszenek.
2009. aug. 11. 20:33
 2/36 anonim ***** válasza:
84%
Aranyosak, bár nekem kicsit túl szlávosak, de lehet, hogy hülyeséget írok, ne haragudj. Felnőttként én nem tudom elképzelni, hogy valaki Mirkónak mutatkozzon be, kicsi túl bohókás. De ízlelgetem, és tetszik. Legyetek merészek, ha nektek tetszik!!
2009. aug. 11. 20:40
 3/36 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Nem tévedsz, szláv eredetű nevek, mindkettő, bár teljesen véletlen, nem tudatos választás volt,mindketten magyarok vagyunk.
2009. aug. 11. 20:47
 4/36 A kérdező kommentje:
Ja és légyszi írjátok le azt is hogy MIÉRT tetszik, vagy nem tetszik! Köszönöm! :D
2009. aug. 11. 20:49
 5/36 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Gondolom az őszintére vagy kíváncsi:)

Nagyon nem jó nevek!Ezek szerint a Milica a lány....mint valami kismalac becézve.Mirkó meg csak úgy simán csúnya nekem.Ne haragudj...

2009. aug. 11. 21:10
 6/36 anonim ***** válasza:
88%

Lehet én vagyok túl nyitott de nekem tetszik mind a kettő:)

A vezetéknévhez passzolnak?Mert akkor ok:)Meg amúgy is:)

Nekem mindig Palotás Petra helyes férje jut ezsembe Mirkóról Milica pedig...elsőre nekem a hadsereg jut róla ezsembe,de amőúgy tetszik:)

2009. aug. 11. 21:21
 7/36 A kérdező kommentje:
A Mirkót mondjuk nem nagyon lehet becézni. De a Milicának sok szép és aranyos beceneve van: Mila, Mici, Mili, Mica, Milka :D
2009. aug. 11. 21:44
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez segít, engem Mirkónak hívnak, és szeretem a nevem, sosem volt vele semmi bajom :) Mondjuk Horvátországban élünk, ez a név kicsit itt elterjedtebb. Nekem a Milica is tetszik, de lehet hogy azért, mert az én fülem már hozzászokott a szláv nevekhez. De a Mirkó az tutijóóóó ;) Amúgy ha nem vagytok biztosak benne, adjatok két nevet, és ha esetleg nem tetszik neki, van lehetősége váltani.
2009. aug. 11. 23:22
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
A Mirkó a Miroslav becézése,lehet becézni Mironak is,de a szlávok hosszú ó nélkül mondják,csak rövid o val.Nekem tetszik,főlek ugy hogy Miro.A Milica is egy becézett változat,az annyira nem jön be,szerintem furán hat a magyar névhez,meg úgy általában.Ha már szláv név,Milena nem netszik?Lehet becézni Mili,Lena is,nekem nagyon bejön
2009. aug. 12. 08:19
 10/36 A kérdező kommentje:

Szupi válaszok, köszönöm!

Milena? Tetszik! Lehet vajon Magyarországon is ezt a nevet adni? Utánanézek majd...

2009. aug. 12. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!