Lujza, Hédi és Kincső mellé milyen nevet mondanátok?
Figyelt kérdés
Úton van a kistesó, és már azt is tudjuk, hogy kislány lesz. Szeretnék ötleteket, ti milyen neveket gondolnátok a 3 tesó mellé? Kizárólagosan csak ötletszerzés céljából van ez a kérdés, a végső döntés természetesen a miénk. A válaszokat előre is köszi:)2012. nov. 1. 14:17
12/18 anonim válasza:
Te vagy az a bizonyos "3 lányos"? Kiderült, hogy kislány lesz a 4. csemete is?
Nekem a Viola, Olívia, Csenge nevek tetszenek nagyon.
13/18 anonim válasza:
Nekem az Emília(Milla,Mili, Emilyként becézve) és a Johanna(Janaként becézve) tetszik nagyon. Második névnek tetszik a Véda, Lotte, Hella,Abigél. Ami tetszik,de nem adnám, a Margaréta meg a Borostyán. Bár ahogy néztem Ti a rövidebb neveket szeretitek.
Ezen kívül, ami tetszik még a Blanka, Adrienn, Vivien, Kamilla, Letta(akár Violetta becézve), esetleg Nilla.
Gratulálok a babához egyébként! :)
14/18 A kérdező kommentje:
Húha, köszönöm a válaszokat! Rengeteg név tetszik azok közül amit felsoroltatok! 12: nem én vagyok az a bizonyos "3 lányos" :)
2012. nov. 1. 20:48
15/18 anonim válasza:
Jadviga, Jarmilla, Milla, Lotti.
17/18 anonim válasza:
Végül milyen nevet választottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!