Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy gyermek CSAK...

Hogy lehet egy gyermek CSAK az enyém? Ha nekem nem kell apa, akkor mi tévő legyek, hogy ne vehessék el tőlem?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnék babát, de nem akar összejönni egy rendes család, így bevállalnám apa nélkül. Mit kell tennem, hogy akitől teherbe esek, ha meg is tudja, ne vegye el tőlem? Itthon szüljem, vagy külföldön? Kivihetem külföldre, vagy az mikor minősül "gyermekrablásnak"? Ha vállalni akarja az apaságát az jó vagy rossz nekem, tudok ellene tenni? Jobb ha összeházasodunk, vagy az a biztosabb nekem, ha nincs papír? Milyen anyagi körülményekkel kell minimum rendelkeznem ahhoz, hogy ne vegyék el tőlem? Nagyon szeretnék már gyermeket, de társat egy életre nem találtam hozzá, egy kiválasztott férfi jó lenne "apadonornak".
2012. okt. 31. 16:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Újabb ötletet én sem tudok adni, leírták előttem.

Meg azt is, hogy ez önző dolog lenne a férfival, de legfőképpen a gyerekkel szemben.

És tényleg, ha később találnál társat, akkor lehet, hogy ezt megbánnád.

Amúgy nekem feltűnt valami ellentmondásosság: nem akarsz párkapcsolatot a férfival, azt sem akarnád, hogy tudomása legyen a gyerekről, de ilyet írsz a kérdésedben:

"Jobb ha összeházasodunk, vagy az a biztosabb nekem, ha nincs papír?"

Szerintem tudat alatt azért igazi családra vágysz.

Egyébként nem akarok okoskodni, de egy babával így sem mindig olyan könnyű (nem feltétlenül az anyagi dolgokra gondolok), hogy itt van a Párom is.

Szülőnek lenni a legnagyobb boldogság, és a legnagyobb felelősség.

2012. okt. 31. 17:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatban vagyok, de egy haldoklóban. Viszont benne járok már a korban és nem 40x évesen akarok először szülni egy megalkuvásból. Reménykednék, hogyha terhes lennék, talán menthető lenne ez a kapcsolat, de ha nem, akkor legalább lenne egy babám. Szüleim is már a 70 felé járnak, és noha még jó állapotban, már nagyon kellene nekik is unoka, mert így semmi céljuk nincs az életben és félek, hogy egyre jobban el kezdenek leromlani. Önzőség, hogy úgy éreztem mindig is, hogy anyának születtem és eddig nem sikerült megadni nekem, se a szüleimnek az unokát? Önzőség, ha az eddigi szeretett családomat szeretném kibővíteni és boldoggá tenni? Itt nem csak rólam van szó, teljesen egyedül nem is merném bevállalni talán.
2012. okt. 31. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:

SPERMABANK!!

Legalább egészséges lesz az apja, ugyanis spermát nem adhat minden jött-ment csöves...

2012. okt. 31. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!