Hogy lehet egy gyermek CSAK az enyém? Ha nekem nem kell apa, akkor mi tévő legyek, hogy ne vehessék el tőlem?
Jobban örülnék, ha lenne egy teljes család, de eddig nem adatott meg, hát már kételkedek, hogy ezután össze jönne-e a közeljövőben. Spermabankot és a diszkóban egy éjszakás kalandot is elvetem. Azért szeretném tudni, hogy ki az apa, ne egy pszichopata génjeit örökölje... Egy jóravaló, okos, tisztességes embertől szeretném, aki belém nem szerelmes és nem is akar elvenni. Én pedig már nagyon akarok gyereket, akár egyedül is, nagyszülők segítenek majd. És igen, ha kérdezősködik a gyerek, akkor tudjak infókat mondani neki az apjáról, ne azt kelljen bevallanom, hogy spermabankból származol...
De a fő kérdésem, ha az esetleges apa megtudja, hogy várandós vagyok tőle, és igényt tartana a gyerekre, akkor mik azok a lépések részemről, hogy meg tudjam tartani, minden apai beleszólás nélkül.
Ne legyél már ennyire önző!
A gyereknek szüksége lenne apára, te meg alapból megfosztanád tőle?
Amúgy ha ennyire akarod, mesterséges megtermékenyítés donorspermával.
Most látom, ezt a lehetőséget elveted.
Ha az apa tudja, hogy az övé a gyerek, nem tudsz semmit sem tenni, hogy éljen a jogaival - de miért venné el?
Ha meg gyanítja, hogy az övé, bíróságra megy, ahol köteleznek téged DNS-tesztre, és akkor is élhet a jogaival.
Ez nem így működik. Nem kiskutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!