Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A barátommal pont egy éve...

A barátommal pont egy éve próbálkozunk, mert gyereket szeretnénk. És a legjobb barátnőm lehet, hogy terhes. Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Rosszullétek. mert szóval lehet, hogy ő az. Pedig ők nemszeretnének MÉG. De mondta, hogyha lenne akkor megatraná. És van, hogy nemvédekeznek. egyáltalán nem. Nagyon irigy vagyok rá. Ő nem szeretne most és neki valszeg összejött. Én meg az életemet is megadnám egy kisbabáért. Megmondjam neki, hogy nekem rosszul esik? örülnék, ha lenne babája. Csak ők nem is szeretnének mi igen. Teéjesen elvagyok keseredve:(
2008. máj. 22. 12:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szia!

végre egy őszinte ember! az érzés teljesen normális, ne aggódj. azonban mérlegelj, mennyit ér a barátságotok? ha úgy érzed sokat, akkor amíg megnyugszol és tudod kezelni a helyzetet, talán inkább ne találkozz vele, bszéljetek tel.-on v mail, így talán nem ér annyira közvetlenül a dolog. az viszont biztos, hogy mikor megszületik majd a babája, annyira odaleszel a lurkóért, hogy minden görcsöd elmúlik a gyerekkérdést illetően és tudsz majd nekik felhőtlenül örülni. :) most is csak pár nap v hét és megnyugszol majd meglátod, nem tart örökké ez az érzés. egyébként meg ne rágódj ezen, fogd fel úgy, hogy neki lett baba, NEKEM is sikerül majd ha itt az ideje! :) egy baba téged fog majd választani anyunak és ha az ég leszakad is, összejön meglátod! addig is próbáld mással elfoglalni magad, ne ezen görcsölj. menj tornázni, úszni, élvezd hogy egyenlőre azt teszed, amihez csak kedved van, a többi pedig megy majd a maga útján :).

minden jót ! :)

2008. máj. 25. 05:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien együttérezene velem:D Sikerült elbőgnöm magam:'( Nem, nem vagyunk összeházasodva. Nem is fogunk a közeljövőben. Mert nekem az nem olyan fontos. Igyis-ugyis szeretem. És aki velem együttértez annak köszönöm. Jó, hogy nem vagyok egyedül:D Aki pedig nem akkor tőlük megkérném, hogy ne is irjon. Nekik talán semmi, de nekem a lelkembetiportak! És azóta sokat kérdezgetem a barátnőmet, hogy van. Meg ugye semmi baj nincs, mellette vagyok. ő az egyetlen barátnőm, akivel igazán magam lehetek. Megmondtam neki, és nem lett mérges. nagyon aranyos volt:D És szurkolok nekik. de azért az élettől még mindig igazságtalannak érzem:( És köszönöm mégegyszer nektek:D
2008. máj. 25. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!