Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párod kislányt szertett...

Párod kislányt szertett volna, de kiderült hogy kisfiú érkezik? Hogy reagált?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk a 18. heti UH-on ahol végre megláthattuk milyen babánk lesz! Fütyis!!! :D Párocskám kislányt szertett volna! De azért így is örült! Bár szerintem még át kell állnia a kukis témára!! Nektek hogy reagált az apuka ugyanilyen helyzetben? Meséljetek! :)
2012. okt. 31. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaz, nekünk végül tényleg kislányunk lett, de egyszer az az orvos azt mondta, hogy hát bizony, úgy néz ki, hogy kisfiú lesz. (bár egyáltalán nem mondta határozottan) Na és láttam, hogy a Párom kicsit csalódott, de folyton azt hajtotta, hogy nem baj, a lényeg, hogy egészséges legyen. De láttam, hogy egyébként Ő tényleg nagyon szeretne egy kislányt. :) Aztán amikor genetikai ultrahangra mentem, ott azt mondta a genetikus, hogy hát ez bizony egy kislány. Hazamentem... (gondoltam meglepem:)) Megkérdezte tőlem miután Ő is hazaért, hogy na, mit mondtak az ultrahangon? Hát mondtam Neki, hogy nem, nincs semmi extra... Kérdezte, hogy akkor minden rendben? Mondtam, hogy igen minden rendben...Azt mondták, hogy szép, egészséges, rendben fejlődő KISLÁNY! :-) És rábólintott először, hogy akkor jólvan, majd teljesen lehidalt, hogy MICSODA??? És elkezdtem nevetni és láttam, hogy Ő is majdnem sírva fakad örömében :D És kérdezte, hogy most viccelek -e meg, hogy-hogy kislány mégis?? És utána mindketten együtt örültünk! :) Bár én addigra már kezdtem megbarátkozni a kisfiú gondolatával, de tényleg a lényeg, hogy egészséges legyen. :) Hát most már itt van velünk a 13 hónapos, "rózsaszín" kislányunk :))

2012. okt. 31. 09:30
 2/9 Syrakusa válasza:
100%

Nekünk végig kisfiút mondtak és azt is szerettem volna,a legutolsó UH - on mondták,hogy inkább olyan kislányos a fekvése/takarta Magát/de bíztam benne,hogy tévednek......és erre,nesze Neked......kislány lett!

Cseppet sem bántam,a legelső percben sem,örültem,hogy egészséges és gyönyörű,mindennél jobban imádom.Mellesleg rettentően ragaszkodik hozzám,nem bánom ,h kicsi lány lett.Azért szeretném ha lenne egy fiú is,majd talán a következő! JA és Én apa vagyok :-)

3/9 anonim ***** válasza:
53%
Fiút akart, de lány lett. Lelépett.
 4/9 anonim ***** válasza:
Kedves harmadik...Ugye nem mondod komolyan h ezért lépett le???
2012. okt. 31. 09:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Az indoklásban ez szerepelt. Hogy igaz e, nem tudhatom, de hogy őszinte legyek nem is érdekel mar
2012. okt. 31. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kislányt szeretett volna, mikor kiderült, hogy kisfiú. Azt mondta, nem érdekli, csak legyen egészséges. Majd viccesen hozzátette: "A következő akkoris kislány lesz" :D
2012. okt. 31. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Elsőnél kislányt szeretett volna az is lett. Másodiknál is kislányt szeretett volna, kisfiú lesz. Igazából ő örül a kisfiúnak, mert ahogy ő mondja neki a vágya már teljesült már van egy hercegnője, most lesz egy kis hercege is. Én sajnos rosszabbul fogadtam a hírt.
2012. okt. 31. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:

18 hetes UH-n kislányt mondott a doki, örültünk nagyon. Aztán 3 hét múlva elmentünk 4D-sre, ugyanaz a doki: tudjuk már a nemét? Mi meg: hát persze, a doktor úr azt monda, hogy kislány. Erre ő: hát akkor tévedtem, és megmutatta, hol is nézzük a kukacát :)

Apa erre azt mondta: nem baj doktor úr, akkor is hazavisszük :)

Mikor kérdezték az emberek, hogy kislány vagy kisfiú, és mit szerettünk volna, mindig azt mondta: közhely, de legyen egészséges, az a lényeg. (Főleg, hogy a bátyjáéknál az első baba beteg lett volna, elvetették, addigra már mozgott is. :( A második babával meg 2 hónaposan elvetélt a sógornőnk, én akkor voltam kb. félidős.)

Apa nevét kapta a Kisfiunk, külsőre és testalkatra is rá hasonlít kezdettől fogva, imádják egymást.

Azért nem mondott le a kislányról se, majd a következő. :)

2012. okt. 31. 15:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ennyien válaszoltatok! Érdekes kis történetek, egytől egyig! :D
2012. nov. 1. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!