Tényleg van olyan, hogy abortusz után 1-2 órával már elengednek a kórházból?
8-as és 6-os vagyok. Nem értem miért jó az szerinted, ha valaki kórházban, idegenek közt van, amikor amúgy is van elég baja. Nem a nőgyógyász és a nővérek dolga a nők lelkét ápolgatni, hanem a családtagoké.
Amikor engem műtöttek (bár nem én akartam elvetetni a babát, úgyhogy nem tudom milyen lehet, amikor valaki önként megy abortuszra), alig vártam, hogy végre hazamehessek és kisírhassam magam a párom vállán. Nagyon nem a többi, röhögcsélő abortuszos és a flegma nővérek társaságára vágytam olyankor.
Ráadásul elég igazságtalan lenne, hogy azok a nők, akik önként mennek abortuszra egy napig lefoglalják az ágyat és az ellátást olyanok elől, akik önhibájukon kívül kerültek kórházba.
Most nézem mindenki le lett pontozva, aki nem akart még néhány napig vakációzni a kórházban...
Hát, nekem magas ez a rajongás a kórházak iránt, de ti tudjátok...
Kérdező, minden altatás után legalább 2 órán át kötelesek benn tartani (addig egyébként nem is számítasz jogilag cselekvőképesnek, hisz a narkotikumnak ki kell ürülni:)) azon túl a döntés a tied, az orvos csak tanácsolhat. Szóval, ha úgy döntesz, hogy távozol, aláírod, hogy "saját felelősségre, orvosi tanács ellenére" és kész, távozol.
Mindamellett ezt én senkinek sem javasolnám, az orvos általában nem ok nélkül tanácsolja a maradást, annak, akinek azt tanácsolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!