Tényleg van olyan, hogy abortusz után 1-2 órával már elengednek a kórházból?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm ezt állítja... ez nekem olyan hihetetlen...2012. okt. 30. 18:25
1/15 anonim válasza:
pedig van ilyen, annak aki szült ez így működik mivel nem kell méhszájtágítót feltenni....ha nem szült akkor pedig előző este kell befeküdni
mondjuk nem 1 óra múlva mehet haza de délbe már ki is engedik....nekem 9 kor megcsinálták, délbe jöttem el....
missed abom volt de a rendesnél is ez van..
2/15 anonim válasza:
Barátnőmnek is be kellett feküdnie egy nappal korábban. Reggel megcsinálták neki, estére otthon volt. Úgy látszik ez már olyan rutin műtétnek számít...
3/15 anonim válasza:
Én vetéléssel kerültem be, reggel csináták az eü-i kaparást, du 4-kor már otthon voltam. (Nem szültem azelőtt.)
4/15 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm!
2012. okt. 30. 18:37
5/15 anonim válasza:
Igen,sajnos sokaknak kell az ágy.Amikor az elhalt terhességem miatt kellett a műtétet végezni,mellőlem az abortuszosokat hazaküldték,amint kiment belőlük az altató.Én maradhattam volna még egy éjszakát,mert rengeteg vért vesztettem,de kértem,hogy inkább hadd menjek haza.
6/15 anonim válasza:
Nekem missed ab-om volt, kb 2 órával a műtét után mehettem haza, pedig volt méhszájtágítás meg minden.
Mondjuk én mondtam is a dokinak, hogy a lehető leghamarabb szeretnék hazamenni.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Olyan borzasztó ez...:(
2012. okt. 30. 21:38
8/15 anonim válasza:
Miért borzasztó? Az abortusz nem egy komoly beavatkozás (mármint fizikailag), ha minden rendben ment, semmi szükség rá, hogy a nő még napokig fetrengjen a kórházban.
9/15 A kérdező kommentje:
Pont az gondolom, hogy azért borzasztó, mert lelkileg megvisel mindenkit. Vagy legalábbis sokakat... És azt gondolom, nem csak az egy kórház és az orvosok feladata, hogy megműt, és kivág....És még mielőtt okos hozzászólások jönnének, neeeem, nem is a másik véglet, nem is hetekig kell ápolni mindenki lelkét, és nem kell pszichológus illetve pszichiáter, de....talán egy éjszakát még talán lehet a kórházban "FETRENGENI" ...pfffffff
2012. okt. 30. 22:13
10/15 A kérdező kommentje:
-1 talán :)
2012. okt. 30. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!